Ege Postası
Geri

Bıçakçılar yeni dükkanları için kura çekti

Sivas Belediyesi tarafından, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Turkuaz projesinin uygulanacağı Eski Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren bıçakçılar için yaptırılan dükkanların kura çekimi yapıldı.     Belediye...
Bıçakçılar yeni dükkanları için kura çekti
Haberler / Güncel
2 Ekim 2013 Çarşamba 14:39
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Sivas Belediyesi tarafından, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Turkuaz projesinin uygulanacağı Eski Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren bıçakçılar için yaptırılan dükkanların kura çekimi yapıldı.

    Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Avcı’nın başkanlığında belediye meclis salonunda gerçekleştirilen toplantıda esnaflara yeni dükkanlarına taşınma konusunda bilgiler verilerek talepleri dinlendi. Toplantıda Sivas Belediyesi’nin Eski Buğday Pazarı alanına yaptığı dükkanların kuraları çekildi. Dükkanların belirlenmesi için öncelikle sıralama kurası çekildi.

    Yeni yapılan dükkanlarına taşınacak olan bıçakçı esnafı belediyeye teşekkür etti. Yapılan toplantının ardından yeni yerlerine kavuşan esnaflar Belediye Başkanı Doğan Ürgüp’e teşekkürlerini sunmak için makamında ziyaret etti. Ürgüp ile bir süre sohbet ederek kendisine minnet duygularını aktaran esnaflar Başkan Doğan Ürgüp’ün isminin yazıldığı masa kalemliği ve bıçak hediye etti.

    Başkan Doğan Ürgüp yaptığı konuşmada, “Esnaflara destek ve katkı onlara bina yapmaktı, yaptıktan
sonra meclis kararıyla kültürümüzü yaşatan bıçakçı esnafı başta olmak üzere, kalaycı, kemik tarakçı ve sıcak demir işi yapan 20 esnafımız arasında kura çektik ve yerlerini aldılar. Burada kira ile oturacaklar. Sanatlarını burada icra edecekler ve satışlarını da yine bu alanda yapacaklar.” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası