Ege Postası
Geri

Bilici'ye disiplin yolu gözüktü

Bayraklı Ak Parti Meclis Üyesi Mikail Bilici’ye disiplin yolu gözüktü. Haziran ayı belediye meclis toplantısında yaptığı konuşmayla gündem yaratan Bilici’nin tavır ve söylemlerinin disiplin suçu olduğunu ifade eden Bayraklı AK Parti İlçe Başkanı Yakup Gülcan, “Ortada bir disiplin suçu var. Partimizin yetkili organlarıyla istişare yapacağız. Yaptığı hareket konuşma partimizin çizgisiyle uymuyor”dedi. Bilici'nin ihracının isteneceği öğrenildi.
Bilici'ye disiplin yolu gözüktü
Haberler / Yerel Politika
3 Haziran 2014 Salı 14:17
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - Bayraklı Belediyesi haziran ayı meclis toplantısına AK Partili meclis üyesi  Mikail Bilici damgasını vurdu. Bilici, Soma’da hayatını kaybedenlerin sorumlusu olarak maden işletmecisini hedef alırken, hükümete de üstü kapalı gönderme yapmıştı. Bilici’nin yaşadığı Cengizhan mahallesi dahil ilçedeki gecekondu mahallelerinde tinerci ve balicilerin huzur bırakmadığını dile getirdikten sonra , “İnsanların yollarını kesiyorlar. Balici, tinerciler arttı. Bunun önlemini almayan vali, kaymakam, emniyet müdürü istifa etmelidir. Önlem almazlarsa onlara domuz ve fare diyorum”demesi ise gündem yaratmıştı.

"AK PARTİLİ BİLİCİ'DEN MECLİSTE ŞOK ÇIKIŞ"HABER İÇİN TIKLAYINIZ

“DİSİPLİN SUÇU”
Bilici’nin sözleri üzerine ilçe teşkilatı harekete geçti.  İlçe Başkanı Yakup Gülcan, Bilici’nin meclisteki tavrının ve söylediği sözlerin ‘disiplin suçu’ olduğunu ifade etti. Belediyeden gelecek meclis tutanaklarını beklediklerini ifade eden Gülcan, “Yaptığı hareket konuşma partimizin çizgisiyle uymuyor. Grup toplantısında böyle bir konuşma yapacağı noktasında bize bilgi vermedi. Biz sorduğumuzda suskun kaldı. Mecliste de sürpriz bir şekilde kalkıp konuştu.Elinde de notlar vardı.Hazırlanıp gelmiş. Ortada bir disiplin suçu var. Partimizin yetkili organlarıyla istişare yapacağız. Kendisini çağırıp konuşacağız ve gereken adımı atacağız”dedi. Bilici'nin ihracının isteneceği öğrenildi.

Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Ahmet Şimşek’in Bilici’yle görüşerek uyarılarda bulunduğu öğrenildi.


Öte yandan Bilici'nin teşkilat içerisinden gelen tepkiler üzerine yakın çevresine istifa edebileceğini dile getirdiği bildirildi.
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası