Ege Postası
Geri

Binali Yıldırım herkesin kafasındaki soruya yanıtladı

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım herkesin kafasındaki soruya yanıt verdi. Yıldırım "O kadar çok projemiz var ki o kadar çok işimiz var ki, valla ben bunlardan başka bir şey düşünecek halde değilim. Ayrıca İzmir'e hizmet etmek için Belediye Başkanı olmaya gerek yok" ifadelerini kullandı.
Binali Yıldırım herkesin kafasındaki soruya yanıtladı
Haberler / Politika
4 Temmuz 2013 Perşembe 09:01
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
HABER SERVİSİ- Bakan Yıldırım, TGRT Haber'de Basın Odası programına konuk oldu.Bakan Yıldırım, programda 'AK Parti İzmir'den Büyükşehir Belediye Başkan adayı olacakmısınız' soruna yanıt verdi.Yıldırım, " Ben İzmir Milletvekiliyim bizim İzmir'de 35 İzmir 35 projemiz devam ediyor. İzmir'de son 10 yılda hükümetimiz çök büyük yatırımları var.Ve son iki senedir de İzmir'de ciddi projeleri hayata geçiriyoruz. Konak Tüneli, İZBAN'ın Torbalı'ya uzatma projeşi var, Ödemişten İzmir'e yol çalışması var.Demir yolu var, Adnan Menderes havalimanı yapılması, sabuncu beli tüneli var lojistikmerkezi var, dolayısı ile İzmir'de hizmet etmek için  Belediye Başkanı olmak gerekmiyor"ifadelerini kullandı.

İSTANBUL ADAYLIĞI İÇİN NE DEDİ
Yerel seçimlerde İstanbul Büyükşehir adaylığı için isminin geçtiği ve burada aday olup olmayacağı yönündeki soruya ise Yıldırım, şöyle cevap verdi:

"DÜŞÜNECEK HALDE DEĞİLİM"
"Şu anda bizim önümüzde yapacağımız işler var. Türkiye'nin belli başlı çok önemli projelerinin sorumluluğunu taşıyoruz. Daha bugün Marmaray'la ilgili hızlı trenle ilgili şantiyelere gittik kontroller yaptık. Biliyorsunuz projeleri yıl sonuna kadar bitirmemiz lazım. Üçüncü köprüye başladık, ikinci tüp geçide başladık. Ankara metrolarını yapıyoruz. İstanbul-İzmir otoyolunu İzmit köprüsünü yapıyoruz. O kadar çok projemiz var ki o kadar çok işimiz var ki, valla ben bunlardan başka bir şey düşünecek halde değilim. İstanbul'un belediye başkanı da var. Seçimlerde İstanbul'a yakışan İstanbul'u en iyi şekilde hizmet edecek bir adayı olacaktır. Mevcut başkanımız zaten aday olabileceğini ifade etmişti. Dolayısıyla İstanbullu kimi görmek isterse, AK Parti gerek İstanbulluların beklentisini gerek Sayın Başbakanımız İstanbul'u çok iyi bilir. Belediye başkanlığından gelmedir. Gerekli istişareleri yaparak en uygun adayı İstanbul için AK Parti çıkaracaktır. "

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası