Ege Postası
Geri

CHP’li Batum: Bizim hakkımızda ne Başbakan ne de bakanlar baskı kuramaz

CHP Eskişehir Milletvekili Süheyl Batum, polise hakaret ettikleri iddiası ile kendisi ve iki CHP’li vekil hakkında yapılan suç duyurusu ile ilgili, “Bizim hakkımızda ne Başbakan ne bakanlar ne da avukat olduğunu iddia eden kişiler baskı kuramazlar.”...
CHP’li Batum: Bizim hakkımızda ne Başbakan ne de bakanlar baskı kuramaz
Haberler / Politika
3 Temmuz 2013 Çarşamba 15:47
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP Eskişehir Milletvekili Süheyl Batum, polise hakaret ettikleri iddiası ile kendisi ve iki CHP’li vekil hakkında yapılan suç duyurusu ile ilgili, “Bizim hakkımızda ne Başbakan ne bakanlar ne da avukat olduğunu iddia eden kişiler baskı kuramazlar.” dedi.
CHP Eskişehir Milletvekili Süheyl Batum, TBMM’de gazetecilerin sorularını yanıtladı. Polise hakaret iddiası ile hakkında bulunulan suç duyurusunun hatırlatılması üzerine Batum, “Polis olduğu kesinlikle belli olmayan kişilere söylemiştim. Bunun üzerinde çok durmak istemiyorum. Bunlara biz şerbetliyiz. Emniyet müdürü, 'polise hakaret etti' diyor… Taner Yıldız da bana 10 gün önce 50 bin TL’li tazminat davası açmıştı. Onun da iddiası şu: 'Hayır, bana ve diğer bakanlara söyledi' diyor. Aynı gün Başbakan'da diyor ki, 'polislere' söyledi. Şimdi polislere mi söyledik, sivillere mi söyledik yoksa bakanlara mı söyledik. Bu konuda bir karar versinler… Bizim üzerimizde ne Başbakan ne bakanlar ne de avukat olduğunu iddia eden kişiler baskı kuramazlar.” diye konuştu.
Anayasa Mahkemesi'nin uzun tutukluluk süresi ile ilgili kararını da değerlendiren Batum, “Hangi kişi başvurduysa ona yönelik kararlar ama bunun diğer davaları etkilemeyeceği söylenemez.” ifadesini kullandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası