Ege Postası
Geri

Bir asırlık danteller görücüye çıktı

Buca Belediyesi Kadın Aktivite Merkezi’nde düzenlenen “Altın tiğ” dantel sergisinde birbirinden değerli örnekler Bucalı kadınları ağırlıyor.
Bir asırlık danteller görücüye çıktı
Haberler / Yerel Yönetimler
20 Şubat 2013 Çarşamba 12:09
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Buca Belediyesi tarafından düzenlenen dantel sergisine çalışmaları ile katılan Gönül Çelik’in karyola örtüsünden, mutfak takımlarına kadar birçok el emeği sergileniyor. Kadın Aktivite Merkezi’nde 300’e yakın çalışması ile katılan Çelik’in asıl dikkat çeken örnekleri ise büyükannesinden kalma yüz yıllık danteller oluyor. Kadınların yakın ilgi gösterdikleri sergide ananesinden miras kalan ve suyun öteki yakasından diye adlandırdığı Selanik’ten gelme eserlerin nasıl işlenildiği konusunda da ipuçları veriyor.
Dantel merakı olan ve yakın ilgi duyan kadınları Buca Belediyesi Kadın Aktivite Merkezinde ağırlayan “Altın tiğ” dantel sergisi 28 Şubat tarihine kadar 08:00-20:00 saatleri arasında misafirlerini bekliyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası