Ege Postası
Geri

“Biz kocaman bir aileyiz”

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen “Gençler Engelliler El Ele Projesi”nin baş aktörleri olan üniversite öğrencileri ile engelliler ve aileleri, Sasalı’daki piknikte buluştu.
“Biz kocaman bir aileyiz”
Haberler / Yerel Yönetimler
14 Kasım 2013 Perşembe 10:52
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Hayata geçirdiği sosyal projelerle toplumun tüm kesimlerini kucaklamayı hedefleyen İzmir Büyükşehir Belediyesi, engellileri de unutmadı. Hayata geçirilen “Gençler Engelliler El Ele Projesi” ile engellilerin yaşamında yeni sayfa açıldı. Projede yer alan engelliler ve gençler, “Sasalı Kent Ormanı ve İzmir Doğal Yaşam Parkı” gezisinde bir araya gelerek unutulmaz bir gün yaşadı. Yapılan proje etkinliğine 25 gönüllü üniversite öğrencisi ile 150 engelli birey ve yakını katıldı. Etkinlikte yer alan engelliler, gönüllü üniversite öğrencileri ile halat çekme yarışı, voleybol, boccia, yakan top gibi oyunlar oynadı. Piknik sonrasında gönüllü gençler, engelli arkadaşlarıyla birlikte Doğal Yaşam Parkı’nı gezdi.
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin hayata geçirdiği “Gençler Engelliler El Ele Projesi” ile toplumda engellilik konusunda bilinç yaratılması, gençlerin sosyal sorumluluk projelerinde yer alması, engellilerin psiko-sosyal rehabilitasyonuna destek sağlanması, engellilerin sosyal hayatta karşılaştıkları sorunları gençlerin yaşayarak öğrenmesi ve bu sorunların çözümü için toplumu harekete geçirmeleri amaçlanıyor. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası