Ege Postası
Geri

Boğazlıyan Emniyet Müdürlüğü'nden broşürlü uyarı

Yozgat’ın Boğazlıyan İlçe Emniyet Müdürlüğü, dolandırıcılık ve hırsızlık olaylarına karşı vatandaşın bilinçlendirilmesi amacıyla uyarı broşürleri dağıttı.    İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan...
Boğazlıyan Emniyet Müdürlüğü'nden broşürlü uyarı
Haberler / Güncel
15 Nisan 2013 Pazartesi 12:04
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Yozgat’ın Boğazlıyan İlçe Emniyet Müdürlüğü, dolandırıcılık ve hırsızlık olaylarına karşı vatandaşın bilinçlendirilmesi amacıyla uyarı broşürleri dağıttı.

    İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada son zamanlarda vatandaşları telefonla arayan dolandırıcılar kendilerini savcı, hakim, polis olarak tanıtıp, bir terör örgütü ile ilgili bir konuda adınızın geçtiğini, banka hesabınızdan terör örgütüne para aktarıldığının tespit edildiğini söyleyip, insanlardan para isteyen kişilere karşı kesinlikle itibar edilmemesi gerektiği vurgulandı.

    Sosyal paylaşım siteleri ve e-maillerin şifrelerinin çalınıp, hesabınızdaki kişilerle konuşulup para ve kontör istendiği uyarısı yapılan broşürde vatandaşların dikkatli olmaları istendi.
'Polis, savcı, hakim para istemez dolandırıcılara dikkat' uyarısı yapan Boğazlıyan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, dolandırıcıların menfaat taleplerine hiçbir şekilde itibar edilmemesini bu tür durumlarla karşılaşıldığında mutlaka 155 Polis İmdat Hattı’nı arayarak durumu ekiplere bildirilmesi gerektiğini kaydetti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası