Ege Postası
Geri

Bornova Belediyesi köy camisine güneş enerjisi paneli yaptıracak

Bornova Belediye Başkanı Prof. Kamil Okyay Sındır, Ramazan Ayı öncesi tamamen yenilen Kavaklıdere Camisi’nin açılış törenine katıldı. Başkan Sındır, Kütahya çinileri ile göz kamaştıran Cami’yi elektrik faturası yükünden kurtarmak için ‘Güneş enerjisi paneli’ yaptırma sözü verdi
Bornova Belediyesi köy camisine güneş enerjisi paneli yaptıracak
Haberler / İzmir
26 Temmuz 2013 Cuma 10:08
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Sorumluluk alanında olmasa da ilçe sınırları içerisindeki köylere her türlü desteği veren Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, Kavaklıdere Köyü Cami’sinin açılış törenine katıldı. Başkan Sındır, tamamen yenilenen Cami’nin açılış kurdelesini Bornova Kaymakam’ı Hakkı Uzun, Bornova İlçe Milli Eğitim Müdürü Nuri Çakıral, Bornova Müftüsü Muhammet İnceoğlu ve Köy Muhtarı Yunus Baycan’la birlikte kesti.

Türkiye’de ve Dünya’da pek çok tarihi camiyi görme şanşı bulduğunu belirten Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, ‘‘Bu cami de mimarisiyle geleceğe taşınacak çok özel bir cami olmuş. Bu anlamda emeği geçen herkesi kutluyorum. İslam’ın bir hoşgörü dini olduğunu unutmayalım. Şu kutsal Ramazan ayında aramızdaki bütün kırgınlıklara, ayrılıklara son verelim ve kardeşlik sofralarında bir araya gelelim’’ diye konuştu.

Başkan Sındır, caminin elektrik ihtiyacının karşılanarak masrafların düşürülmesi için güneş enerjisi paneli yapma sözü de verdi. Başkan Sındır’ın en büyük destekçileri olduğunu söyleyen Köy Muhtarı Yunus Baycan, ‘‘Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Belediyeye bağlı değiliz ama en büyük desteği kendilerinden görüyoruz’’ dedi. Bornova Kaymakam’ı Hakkı Uzun, caminin yapımında emeği geçen herkese teşekkür ederken, tüm islam dünyasına hayırlı ramazanlar diledi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası