Ege Postası
Geri

Bornova Belediyesi’nden Nutuk

Bornova Belediyesi, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluş sürecini anlattığı 'Nutuk' adlı eserini Bornovalılara hediye ediyor. Bu büyük eser, Atatürk Kitaplığı ve Ata Evi’nde isteyen herkese ücretsiz olarak veriliyor.
Bornova Belediyesi’nden Nutuk
Haberler / Yerel Yönetimler
6 Mart 2017 Pazartesi 10:24
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Kurtuluş Savaşı Mücadelesi’ni ve yeni Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin temellerini oluşturan ilkeleri anlattığı Nutuk adlı eseri Bornova Belediyesi tarafından vatandaşlara ücretsiz olarak dağıtılıyor.

Dileyen vatandaşlar, Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 78’inci yılında dağıtımına başlanan Nutuk’u, Atatürk Kitaplığı ve Ata Evi’nden alabiliyor. Anadolu’nun düşman işgali altındaki yıllarından, Cumhuriyet’in kuruluşu ve ilk yıllarının belgelerle anlatıldığı Nutuk, Bornova Belediyesi aracılığıyla daha çok vatandaşa ulaşıyor.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün tarihe ve geleceğe ışık tutan ölümsüz eseri Nutuk’ u herkesin okuması gerektiğini ifade eden Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, “Nutuk, Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün bağımsızlık mücadelesini ve bu mücadelenin hangi koşullar altında verildiğini anlatan çok önemli bir eseri.

Bu eseri hepimiz tekrar tekrar okumalıyız. Ulu önderimizin söylediği gibi Cumhuriyetimizin ilelebet payidar kalmasını istiyorsak ilk işimiz Nutuk’u okumak, anlamak ve üzerimize düşenleri yapmaktır” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2025 Ege Postası