Ege Postası
Geri

Bornova'da bayram mesaisi

Bornova Belediyesi, Ramazan Bayramı’nı vatandaşların huzur içinde geçirebilmesi için tüm hazırlıkları yaptı. Bayram öncesinde gıda denetimlerini yoğunlaştıran Bornova Belediyesi’nin pek çok birimi Ramazan Bayramı boyunca iş başında olacak. Temizlik, sağlık, hijyen bakımından her türlü kontrolü yapacak olan ekipler, vatandaşlardan gelen şikayetleri de değerlendirecek. Diğer günlerde olduğu gibi bayram boyunca da temizlik ekipleri 24 saat hizmet vermeye devam edecek. Zabıta personeli de görevinin başında olacak
Bornova'da bayram mesaisi
Haberler / Yerel Yönetimler
4 Ağustos 2013 Pazar 10:14
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Vatandaşlar Ramazan Bayramı’nda da her türlü ihtiyaçları ve şikayetleri için Bornova Belediyesi'ni arayabilecek. Temizlik, hijyen, sağlık gibi her türlü sorun ve ihtiyacın karşılanması için hazır olacak Bornova Belediyesi vatandaşın Ramazan Bayraımı’nda da yanında olacak. Bornova Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, Sağlık Müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğü, Parklar ve Bahçeler Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü’nde görevlendirdiği personel ile vatandaşların şikayetlerini alıp sorunlara çözüm üretecek.

Bayramda vatandaşımızın yanındayız
Ramazan Bayramı’nda da vatandaşın ihtiyaçlarını karşılamak üzere görev başında olacaklarını belirten Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, “Ramazan Bayramı boyunca tüm hizmetlerimiz aralıksız devam edecek. Yurttaşlarımızın en küçük sorununda yanlarında olacağız. Temizlik işleri, zabıta ekipleri, sağlık işleri ekiplerimiz yurttaşlarımızı bayramda da yalnız bırakmayacaklar. Vatandaşlarımıza bir telefon kadar yakın olacağız” diye konuştu.
Ramazan Bayramı süresince Bornova’da yaşayan vatandaşlar Bornova Belediyesi müdürlüklerine şikayetlerini şu numaralardan iletebilecekler:
Zabıta Müdürlüğü: 3887856
Veteriner İşleri Müdürlüğü: 3738837
Temizlik İşleri Müdürlüğü Şantiye: 4792223
Sağlık İşleri Müdürlüğü: 3734015-3739417
Fen İşleri ve Parklar Müdürlüğü: 3757009-3751633-3758034-3752041

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası