Ege Postası
Geri

Bornova'da personele bir yıl içinde 6 bin 602 saat eğitim!

Bornova Belediyesi gerçekleştirdiği hizmet içi eğitimlerle çalışanlarının iş hayatındaki başarıları ve motivasyonlarını yükselterek, daha kaliteli hizmet sunmayı hedefliyor. Bu kapsamda kamu çalışmalarından, kooperatifçiliğe, kültürel aktivite ve gelişmelerden, girişimcilik ve planlamacılığa kadar birçok konuda eğitimler düzenleyen Bornova Belediyesi bir yıl içinde 2 bin 523 personeline 6 bin 602 saat eğitim desteği sağladı.
Bornova'da personele bir yıl içinde 6 bin 602 saat eğitim!
Haberler / Yerel Yönetimler
26 Aralık 2015 Cumartesi 10:47
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İlçede yaşayan vatandaşlarına kadın sağlığı ve çocuk haklarından sinemaya kadar çeşitli konularda düzenlediği eğitim seminerleri ile de hizmet veren Bornova Belediyesi, daha kaliteli hizmet için çalışanlarına da hizmet içi eğitim desteği sağlıyor. Bornova Belediyesi personel arasında yaptığı anketlerde en çok talebin eğitim konusunda gelmesi üzerine bu konuda özel bir çalışma başlattı.
 
22 değişik konuda eğitim
 
Bornova Belediyesi’nde; personelin motivasyonunu yükseltmek, görev ve sorumlulukları konusunda daha fazla bilgi sahibi olmalarını sağlamak amacıyla bir yıl içinde 2 bin 523 personele 6 bin 602 saat eğitim desteği verildi. Çalışanlar; iletişimde etkili beden dili kullanımı, etik bir yaşam, stratejik planlama, bütçeleme, performans, çevre dostu kentler ve sürdürülebilir kent yönetimi,  değerlendirme gibi 22 değişik konuda eğitim aldı.
 
Personel istedi
 
Stratejik planlama hazırlıklarında yapılan ankette personelin öncelikli taleplerinin başında eğitimin geldiğini belirten Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, “Amacımız, ilçemize ve vatandaşlarımıza daha kaliteli hizmeti verebilmek. Biz Bornova’yı ‘ortak akılla’ yönetmek istiyoruz. Kentimizi bir adım daha ileriye götürmek hepimiz için çok önemli. Herkesin fikirlerine açığız” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası