Ege Postası
Geri

Bornova’da Bahar temizliği evlerden sokaklara taştı

Bornova Belediyesi’nin, temiz çevre duyarlılığını artırmak amacıyla başlattığı ‘Bahar Temizliği’ne Bornovalılar büyük ilgi gösteriyor. Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’nın temizlik işçileriyle birlikte katıldığı Bahar Temizliği herkese örnek oldu. Bornova Cumhuriyet Meydanı’ndan başlayan ilk etkinliğin ardından Atatürk, Çamdibi, Işıkkent, Altındağ, Pınarbaşı ve Yakaköy mahallelerinden vatandaşlar Bahar Temizliği’ne büyük ilgi gösterdi. Bornova'da Başkan Atila ve vatandaşlar sokağa indi
Bornova’da Bahar temizliği evlerden sokaklara taştı
Haberler / Yerel Yönetimler
8 Mayıs 2015 Cuma 09:46
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Bornova Belediyesi, temiz çevre bilincini artırmak amacıyla başlattığı temizlik harekatını her hafta sonu farklı mahallelerde sürdürüyor. ‘Bahar Temizliği’ ismi verilen etkinlik ilk olarak Bornova Cumhuriyet Meydanı’ndan başlatıldı. Ardından Atatürk, Çamdibi, Işıkkent, Altındağ, Pınarbaşı ve Yakaköy mahallelerinde de vatandaşların geniş katılımıyla gerçekleştirildi. Temizlik İşleri Müdürlüğü çalışanları ve vatandaşlar sokakları tertemiz yaptı. Bornova Belediyesi bürokratları ve meclis üyelerinin de katıldığı etkinliklerde mobil sokak süpürme araçları da genel temizliği sağladı.


 
Başkan Olgun Atila: “En büyük temizlik kirletmemektir”
 
Temizlik işçileriyle birlikte sokakları temizleyen Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, merkezdeki ilk etkinliğin ardından diğer mahallelerde de Bahar Temizliği’nin vatandaşların büyük ilgisiyle devam ettiğini söyledi. En büyük temizliğin kirletmemek olduğunu vurgulayan Başkan Olgun Atila, “Biz Bornova Belediyesi olarak bütün arkadaşlarımızla beraber mesaimizi ortaya koyuyoruz. Bornova bizim evimiz. Bütün sokakları bizim kendi sokağımız kendi evimiz. Eğer sokaklarımıza, evimize daha iyi bakarsak çocuklarımıza daha iyi bir çevre, daha iyi bir gelecek bırakırız. Yaşanabilir bir Bornova için bütün hemşehrilerimizle birlikte başlattığımız temizlik hareketimizi her hafta farklı bölgelerde sürdüreceğiz” dedi.


 
Mobil sokak süpürme araçları da hizmet veriyor
 
Bu arada Bornova Belediyesi’nin araç filosuna kattığı yeni mobil sokak süpürme araçları da Bahar Temizliği’yle birlikte hizmet vermeye başladı. Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından alınan 5 adet yol süpürme aracı cadde ve sokakların detaylı temizliğini yapmak için kullanılırken, 3 adet mini çöp taksi de dar sokaklarda ve ulaşılması zor bölgelerde hizmet veriyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası