Ege Postası
Geri

Bornova’da Ramazan kardeşliği

Ramazan ayı boyunca ilçenin dokuz ayrı noktasında kurulan iftar çadırları ve Büyükpark içerisindeki Gençlik Merkezi’nde vatandaşlara sıcak yemek sunan Bornova Belediyesi, örnek olacak anlamlı bir organizasyona imza attı. Bornova protokolü, Dramalı Köşkü Kent Arşivi ve Müzesi’nde verilen iftar yemeğinde bir araya getirildi. Davetliler, mekan farklı olsa da orucunu iftar çadırlarında açan vatandaşlarla aynı anda ve aynı menü için sofraya oturdu.
Bornova’da Ramazan kardeşliği
Haberler / Yerel Yönetimler
3 Temmuz 2014 Perşembe 10:54
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR-Bornova protokolü, Bornova Belediyesi’nin ev sahipliğinde Dramalı Köşkü Kent Arşivi ve Müzesi’nde verilen iftar yemeğinde bir araya geldi. Başkan Olgun Atila’nın davetlileri kapıda karşıladığı yemeğe, Bornova Kaymakamı Kadri Canan, İlçe Emniyet Müdürü Ali Kumdakçı, Bornova İlçe Milli Eğitim Müdürü  Nuri Çakıral, siyasi partilerin ilçe yöneticileri, Belediye Başkan Yardımcıları, Bornova Belediyesi Meclis Üyeleri ve eşleri ile Aşık Veysel Rekreasyon Alanı’ndaki konseri öncesi Ünlü Sanatçı Coşkun Sabah katıldı.

İFTAR ÇADIRI MENÜSÜ
Orucunu iftar çadırlarında açan vatandaşlarla aynı anda ve aynı menü için sofraya oturuldu. Davetlilere, aynı akşam iftar çadırlarında dağıtılan zeytin, hurma, kuru kayısı, çorba, salata, köfte, pilav, patetes ve kavundan oluşan menü sunuldu.

BİRLİK VE BERABERLİK MESAJLARI
Dramalı Köşkü’nün büyüleyici ortamında gerçekleşen yemekte, birlik, beraberlik ve kardeşlik mesajları verildi. Tüm İslam Alemi’nin Ramazan Ayı’nı kutlayan Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, “Ülkemizin her zamankinden daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyacı var. Hiç bir ayırım göztemeksizin hepimiz biraradayız. Buradaki tablo örnek olsun” diye konuştu. Bornova Kaymakamı Kadri Canan böylesi anlamlı bir buluşmayı gerçekleştiren Bornova Belediyesi’ne teşekkür etti. Sanatçı Coşkun Sabah ise İzmirliler ile birlikte olmaktan her zaman büyük mutluluk duyduğunu söyledi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası