Ege Postası
Geri

Bornova’da anında çözüm

Bornova Atatürk Mahallesi’nde arıza yapan kanalizasyon hattı, muhtar, Bornova Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin uyumlu çalışmasıyla anında tamir edildi. Muhtar Pakize Namdar, haftasonu olmasına rağmen İZSU ve Bornova Belediyesi ekiplerinin hızlı müdahalesiyle sorunun çözüldüğünü belirterek yetkililere teşekkür etti.
Bornova’da anında çözüm
Haberler / Yerel Yönetimler
18 Haziran 2014 Çarşamba 10:29
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Bornova Atatürk Mahallesi Hürriyet Caddesi’nde geçtiğimiz hafta sonu 600’lük ana kanalizasyon hattında kaçak meydana geldi. Muhtar Pakize Namdar, vatandaşların şikayetleri üzerine hemen durumu Bornova Belediyesi’ne bildirdi. Bornova Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı İZSU’nun uyumlu ve hızlı çalışmasıyla hemen İZSU ekipleri bölgeye gönderildi. Atatürk Mahallesi’nin ana ulaşım güzergahlarından biri olan Hürriyet Caddesi’nde sorunun hemen tespit edelip arızanın onarılması için İZSU ekipleri hızlı bir çalışma başlattı. Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila da çalışmaları yerinde inceledi.
 
Atatürk Mahallesi Muhtarı Pakize Namdar, ciddi boyutlara ulaşabilecek bir sorunun kısa sürede titiz bir çalışmayla çözüldüğünü belirterek, “Şikayetimizi bildirir bildirmez ekipler geldi ve çalışmaya başladı. Bu konudaki katkıları nedeniyle hem Bornova Belediyesi’ne hem de İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ediyorum” dedi.
 
Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila da Büyükşehir Belediyesi ile uyumlu bir çalışma içinde olduklarını belirterek, “Vatandaşlarımızın sorunlarnıın hızlı bir şekilde çözülmesi için gereken adımları atıyoruz. Önemli olan yaşanan sorunların en hızlı biçimde çözülmesi. Ben Büyükşehir Belediyemize ve İZSU ekiplerimize de çok teşekkür ediyorum” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası