Ege Postası
Geri

Bornova’da birlik zamanı

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Türkiye Büyük Milllet Meclisi’nde (TBMM) grubu bulunan siyasi partilerin ilçe başkanlıklarını ziyaret etti.
Bornova’da birlik zamanı
Haberler / Yerel Yönetimler
10 Şubat 2015 Salı 10:35
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Kısa bir süre önce yapılan kongrelerle göreve gelen ilçe başkanlarını tebrik eden Başkan Olgun Atila, Bornova’yı ortak akılla yönetmeyi başından beri ilke edindiklerini belirterek, herkesten fikir ve katkı beklediklerini söyledi
 
Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, TBMM’de grubu bulunan siyasi partilerin Bornova İlçe Başkanlıklarını ziyaret etti. Başkan Atila, bulundukları görevlere yeni seçilen Ak Parti Bornova İlçe Başkanı Arslan Keskin, MHP Bornova İlçe Başkanı İbrahim Yayla ve HDP İlçe Başkanı Şule Ayhan’a çalışmalarında başarılar diledi.
 
Bornova’da 2014 yerel seçim sürecinin hoşgörü ortamında geçtiğini hatırlatan Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, aynı anlayışın bundan sonra da devam edeceğine inandığını dile getirdi. Göreve başladığı günden bu yana ‘ortak akıl’ ilkesiyle hareket ettiğine de dikkat çeken Başkan Atila, “Bu ülke ve Bornova hepimizin. İlçemizi daha iyi noktalara taşıma konusunda herkesin sorumluluğu var. Bu nedenle katılıma büyük önem veriyoruz ve herkesten fikirlerini, katkılarını bekliyoruz” dedi.
 
Siyasi parti ilçe başkanları da ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, yapıcı eleştiri ve katkılarını sunmaya devam edeceklerini söyledi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası