Ege Postası
Geri

Menderes boyanıyor

Menderes Belediyesi tarafından ilçede yürütülen çalışmalar kapsamında ilçedeki okullar ile trafolar boyanarak yeni yüzüne kavuşuyor.
Menderes boyanıyor
Haberler / Yerel Yönetimler
10 Şubat 2015 Salı 10:41
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Menderes Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında ilçedeki okullar ile trafolarda boyama işlemi gerçekleştiriliyor.  Okulların tamamına yakınında iç cephe boyama ile gerekli görülen noktalarda dış cephe boyama yapılırken, trafoların tamamı boyanarak yeni haline kavuşturuluyor. Trafoların boyanmasında ilçeyle özdeşleşen ürünler, masal kahramanları ve Menderes ‘e özgü figürlere yer veriliyor. Çalışmalar kapsamında özellikle okullardaki boyamalara çocuklarında eşlik etmesi sağlanıyor.

Her yer yenilenecek

Çalışmalarla ilgili bilgi veren Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, “ Menderesimiz’in modern yüzüne kavuşması için başlattığımız çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. İlçemizde yer alan okullarımızda yaz aylarında başlattığımız çalışmalar kapsamında bütün okullarımızın iç cephe boyası ve bazı dış cephe boyalarını gerçekleştirdik. Çocuklarımızın iyi ortamlarda eğitim görmesi için gerekli çalışmalarımızı yapıyoruz. Sadece okullarımızda değil, ilçe genelinde yer alan trafolarımızı da yeniliyoruz. Eski ve kötü görünümlü trafolarımız yaptığımız sanatsal boyama çalışmaları ile yeni yüzüne kavuşuyor. Menderesimiz’in kötü görünen her noktası yenilenecek. Artık kötü görüntüye Menderes’te yer yok” dedi.


Resim sevgisi aşılıyoruz

Yapılan boyama çalışmalarına çocukların da dahil edildiğini kaydeden Başkan Soylu, “  Okullarda gerçekleştirdiğimiz uygulamalar sırasında özellikle anaokullarında boyama yaparken minik kardeşlerimizin de çalışmalarımıza katılımını sağladık. Onlara resim sevgisini aşılamak adına gerçekleştirdiğimiz çalışmalar keyifli şekilde gerçekleşti. Böylelikle onlarda kendi okullarının boyanmasına yardımcı olarak işbirliği içinde çalışmanın bilincini kazanmış oluyorlar “ diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası