Ege Postası
Geri

Bornova’da ‘engelsiz’ hayat

Bornova Belediyesi, 10-16 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Engelliler Haftası’nda toplumun bu konudaki duyarlılığını artırmak için çeşitli etkinlikler düzenliyor.
Bornova’da ‘engelsiz’ hayat
Haberler / Yerel Yönetimler
12 Mayıs 2014 Pazartesi 12:21
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR-Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, engellilerin yaşamlarını kolaylaştırmak için yatırımlar yapmaya devam edeceklerini ifade ederek, “Bornova’da herkes için engelsiz bir hayat sağlamaya kararlıyız” dedi.  Etkinlikler çerçevesinde 13 Mayıs Salı günü Bornova İşitme Engelliler Spor Kulübü ile Bornova Belediyesi Meclis Üyeleri arasında futbol maçı yapılacak. 14 Mayıs Çarşamba günü de tekerlekli sandalye basketbol takımı İzmir Barışgücü Spor Bornova Cumhuriyet Meydanı’nda bir gösteri sunacak
 
Bornova Belediyesi, Birleşmiş Milletler’e üye 156 ülkede kutlanan Engelliler Haftası’nı çeşitli etkinliklerle kutlayarak bu konudaki duyarlılığın artırılmasına katkı sağlıyor. Bornova’da yaşayan ve çeşitli engelleri bulunan vatandaşlarla kahvaltıda bir araya gelerek sorunları dinleyen Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, onlara yönelik yatırımları istek ve taleplere göre şekillendirecek.
 
13 Mayıs Salı günü Bornova İşitme Engelliler Spor Kulübü ile Bornova Belediyesi Meclis Üyeleri arasında futbol maçı yapılacak. Maç Büyükpark içindeki halı sahada yapılacak, saat 18.00’de başlayacak. 14 Mayıs Çarşamba günü de tekerlekli sandalye basketbol takımı İzmir Barışgücü Spor Bornova Cumhuriyet Meydanı’nda bir gösteri maçı yapacak. Maç saat 18.30’da başlayacak. ‘Spor Engel Tanımaz’ sloganıyla yapılacak etkinlikler belirli aralıklarla devam edecek.
 
Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, engelsiz bir Bornova ve İzmir için çalışmalar yaptıklarını belirterek, “Yeni yapılan bütün binalarımızda engelli vatandaşlarımızın kullanımına uygun bir şekilde ruhsatlandırma yapıyoruz. Bornova’nın kaldırımlarının engelsiz bir şekilde kullanılmasını önemsiyoruz. Zabıta ve ruhsattaki arkadaşlarımızla engellilerin, kadınların, çocukların daha iyi kaldırımlarda yürüyebilmesi için çalışmalar yapıyoruz. Etkinliklerimize de tüm hemşehrilerimizi davet ediyoruz. Bornova’da herkes için engelsiz bir hayat sağlamaya kararlıyız” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası