Ege Postası
Geri

Bornova’da havuz keyfi sürecek

Bornova Belediyesi’nin Işıkkent Tesislerindeki yarı olimpik açık ve kapalı havuzlarda yaz boyunca verdiği yüzme kursları, kış döneminde de devam edecek. Engelliler ve maddi durumu yetersiz olan vatandaşlar eğitimlerden ücretsiz olarak yararlanabiliyor.
Bornova’da havuz keyfi sürecek
Haberler / Yerel Yönetimler
21 Eylül 2013 Cumartesi 12:12
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Bornovalılar, Bornova Belediyesi’nin Işıkkent Spor Tesisleri’ndeki kursları sayesinde yüzme keyfini kış boyunca da yaşıyor. Kayıtları devam eden kış dönemi kursları 28 Eylül’de başlayacak. Özellikle miniklerin yoğun ilgi gösterdiği kurslar, hafta içi ve hafta sonu olmak üzere Haziran Ayı’na kadar devam edecek. Yarı olimpik kapalı havuzdaki kurslar, 6-15 yaş arası küçükler, 16 yaş üzeri yetişkinler ve engelliler olmak üzere üç ayrı kategoride veriliyor. Kursiyerler, haftada iki gün birer saat olmak üzere ayda 8 saat eğitim alıyor. Kursiyerlere servis hizmeti de veriliyor.

ENGELLİLER VE DAR GELİRLİLERE ÜCRETSİZ
Engelliler ve dar gelirli ailelerin çocukları sosyal sorumluluk ilkesi çerçevesinde Bornova Belediyesi’nin yüzme kurslarından ücretsiz olarak yararlanıyor. Bu olanaktan yararlanmak isteyen engelli vatandaşların engelli raporları, maddi durumu yetersiz vatandaşların ise muhtarlıklardan alacağı belgelerle Bornova Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğü’ne başvurmaları yeterli oluyor.

BU YAZ 2 BİN KİŞİ YÜZME ÖĞRENDİ

Bornova Belediyesi’nin geride bıraktığımız yaz dönemi yüzme kursları, her yıl olduğu gibi yine yoğun ilgi gördü. 17 Haziran’da başlayıp 6 Eylül’de sona eren yaklaşık 3 aylık sürede 2 bin kursiyer eğitim aldı.

Önemli projeleri hayata geçirirken sosyal belediyecilik anlayışını da ön planda tuttuklarını belirten Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, “Kültür, sanat ve spor alanlarında da vatandaşlarımızın yanında oluyoruz. Yüzmeye ise ayrı bir önem veriyoruz. Işıkkent Tesisleri’ndeki yüzme havuzlarımız herkese açık. Bornovalılar kış boyunca da devam eden kurslarımızdan mutlaka yararlansınlar” diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası