Ege Postası
Geri

Kazazede aileye eğitim yardımı

Bayraklı Soğukkuyu Mahallesi’nde evlerinin yanında yapılan temel çalışması sırasında yaşanan göçük nedeniyle hayatlarını kurtaran ancak her şeylerini kaybeden ailelere Bayraklı Belediyesi sahip çıkmaya devam ediyor.
Kazazede aileye eğitim yardımı
Haberler / Yerel Yönetimler
21 Eylül 2013 Cumartesi 09:22
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
 İZMİR - Bayraklı Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri okulların açılmasıyla birlikte harekete geçti. Ailenin ev, eşya, giysi ve gıda konusundaki ihtiyaçlarını sonuna kadar karşılayan Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri çocukların okul-kırtasiye ekipmanlarını da tedarik etti. Okulların açılmasıyla birlikte çocukları da sevindiren Başkan Karabağ’a aileler teşekkür ziyaretinde bulundu.
Mağdur çocuklara burs
Mağdur aileleri makamında ağırlayan Başkan Karabağ çocuklarla yakından ilgilendi. Çantaları ve kırtasiye malzemeleriyle birlikte başkanın karşısına çıkan öğrenciler Karabağ ile sohbet edip hatıra fotoğrafı çektirdi. Bayraklı’da kimsenin mağdur edilmemesi için çalıştıklarını dile getiren Karabağ, “Ailelere yardım ettik. Şimdi okullar açıldı. Çocuklarımıza eğitim yardımında bulunduk. Birer de burs verelim. Her zaman yanınızdayız” dedi.
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası