Ege Postası
Geri

Bornova’da tarihi gün

Son 3.5 yılda yaptığı yaklaşık 200 milyon liralık yatırımla rekor kıran Bornova Belediyesi görkemli açılışlara hazırlanıyor. Toplam değeri 50 milyon lirayı bulan tam 12 değişik tesisin açılışının yanı sıra 7 yeni projenin de startı verilecek.
Bornova’da tarihi gün
Haberler / Yerel Yönetimler
2 Kasım 2012 Cuma 11:01
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
 İZMİR- Açılışlar, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katılacağı törenle 3 Kasım 2012 Cumartesi saat 14.30’da yapılacak. Kılıçdaroğlu’nun  Bornova Cumhuriyet Meydanı’ndan butona basmasıyla 12 proje açılacak, 7 projenin de startı verilmiş olacak. Açılış öncesinde özgün müziğin güçlü sesi Onur Akın da bir konser verecek
 Bornova Belediyesi son 4 yılda bütçesini 95 milyon liradan 204 milyon liraya yükselterek dev projeleri tamamladı. Toplam 200 milyon liralık yatırımla ilçe belediyeleri arasında rekor kırdı.  Sağladığı idari ve mali disiplinle hem bütçe hem de yatırımları birkaç kat arttıran Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, çalışmaların ve emeklerin karşılığını almanın mutluluğunu yaşıyor. Toplam değeri 50 milyon lirayı bulan tam 12 değişik tesisin açılışının yanında 7 yeni projenin de startı verilecek. 3 Kasım saat 14.30’da gerçekleşecek açılışlara CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da katılacak.  Kılıçdaroğlu’nun  Bornova Cumhuriyet Meydanı’ndan butona basmasıyla 12 projenin açılışı sağlanacak. 7 projenin de startı verilecek.

Dev projeler hizmete giriyor
Açılışı yapılacak ve her biri birkaç milyon lira harcanarak tamamlanan projeler Bornovalıların yaşam kalitesini  daha da yükseltecek. Bu projeler arasında; Türkan Saylan Kadın Konukevi ve Toplum Merkezi, Dramalılar Köşkü ve Bornova Kent Müzesi, Atatürk Kitaplığı Restorasyonu, Evka-4 pazaryeri, Işıkkent Kapalı Pazaryeri ve Düğün Salonu, Pınarbaşı Pazaryeri, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü Hizmet Binası, Bornova Gençlik Merkezi, Büyükpark Veteriner Kliniği, Büyük Çarşı Sokak Sağlıklaştırma çalışması, Parklar ve Çocuk Oyun Alanları ile yeni hizmet araçları bulunuyor.
Startı verilecek projeler ise şunlar: Bornova Merkez Pazaryeri, Altındağ Atatürk Kültür Merkezi, Altındağ Spor Kompleksi, Çamkule Mahallesi Pazaryeri, Evka-3 Pazaryeri, Bornova Şehir Stadyumu(Doğanlar), Bornova Cumhuriyet Evi Restorasyonu.



Onur Akın konseri
Bornova Belediyesi, tarihi projeleri hizmete sokmaya hazırlanırken, açılış törenini izlemeye gelen vatandaşlar için de sürprizler hazırladı. Özgün müziğin güçlü ve farklı sesi Onur Akın açılış etkinlikleri kapsamında Bornovalılarla biraraya gelecek. Onur akın, en güzel eserlerini Bornovalılar seslendirecek.
Bornova’da yaşam standardını yükseltiyoruz
Bugüne kadar hayata geçirdikleri ve temelini attıkları projelerle ilçede yaşam kalitesini yükselttiklerini ifade eden Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, “Geçen yıllarda, yine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla açılışı yapılan içinde yarı olimpik açık ve kapalı havuzları bulunan Işıkkent Spor Tesisleri, Mevlana Toplum ve Bilim Merkezi, Naldöken Kültür Merkezi, Sağlık Köyü, Mevlana ve Doğanlar Pazaryerleri gibi önemli projeleri tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Önümüzdeki günlerde de 12 yeni projenin açılışını yapıyoruz. Ayrıca aynı anda 7 yeni projemizin de startını veriyoruz. Bu mutlu günümüzde CHP Genel Başkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu da bizi yalnız bırakmayacak. Bornova Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşecek toplu açılış ve temel atma törenimize Kılıçdaroğlu da katılacak. Görkemli bir açılış töreni hazırladık. O gün adeta
Bornova’da bir karnaval havası esecek. Ayrıca çeşitli sürprizler de hazırladık. Tüm yurttaşlarımızı Bornova’nın gururunu ve sevincini yaşamak için açılışa bekliyoruz” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası