Ege Postası
Geri

Bu müze gün sayıyor

Konak Belediyesi kente kazandırdığı butik müzelerden bir tanesi de Radyo ve Demokrasi Müzesi. Hazırlıkları son aşamaya gelen müzenin açılması için gün sayılıyor. Basmane Semti’nde bulunan Arkeopark’ın karşısındaki Sarmaşıklı Ev’i restore ederek Radyo ve Demokrasi Müzesi olarak İzmirlinin hizmetine sunmaya hazırlanan Konak Belediyesi, hummalı çalışmanın son aşamasına geldi. Eylül ayında açılması planlanan müzenin sadece iç dekorasyonu kaldı.
Bu müze gün sayıyor
Haberler / Yerel Yönetimler
13 Temmuz 2013 Cumartesi 09:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- İç Mimar Esra Acar ve Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo ve Sinema Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Huriye Kuruoğlu, düzenlenen toplantıda Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan’a müzenin içerik ve tasarımıyla ilgili brifing verdi.
Çalışmaları yakından takip eden Başkan Tartan, her detay üzerinde titizlikle durdu. Türkiye’de bir ilke daha imza attıklarını belirten Başkan Tartan, “Bu müze hem Türkiye’ye hem de dünyaya örnek bir çalışma olacak. Alanlarında uzman kişiler titizlikle çalışıyor. Çok yakında müzemizin açılışını İzmirlilerle birlikte yapacağız” diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası