Ege Postası
Geri

Başkan Ergün İftar Verdi

Belediye Başkanı Cengiz Ergün, meclis üyeleri, Kent Konseyi üyeleri, hemşeri dernekleri ve daire müdürlerine iftar yemeği düzenledi. Sultan Kafe’de düzenlenen iftar yemeğinden birlik beraberlik mesajları verildi.
Başkan Ergün İftar Verdi
Haberler / Yerel Yönetimler
12 Temmuz 2013 Cuma 12:17
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
MANİSA- Belediye meclis üyeleriyle birlikte Manisa Belediyesi’nde görevli daire müdürleri, hemşeri dernekleri ve Kent Konseyi üyeleri Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün Sultan Kafe’de verdiği iftarda bir araya geldi. İftara Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Belediye Başkan Yardımcıları Mimar Azmi Açıkdil, Tamer Çipiloğlu, Nursel Ustamehmetoğlu, Cem Çöllü, Hasan Eryılmaz, Funda Solak, MHP, AKP ve CHP Meclis üyeleri ile daire müdürleri, Kent Konseyi Başkanı Mustafa Genç, hemşeri derneklerinin temsilcileri ile birlikte daire müdürleri katıldı. Mübarek Ramazan ayında Meclis üyeleri, kent konseyi, hemşeri dernekleri temsilcileri ve daire müdürleri ile bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Önemli olan birlik ve beraberliğimizin pekişmesidir. Ben katılımlarından dolayı herkese teşekkür ediyorum. İnşallah birlikte nice ramazanlara diyorum” diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası