Ege Postası
Geri

Karabağlar’da Ramazan

Karabağlar Belediyesi, sevgi, kardeşlik ve hoşgörü ayı Ramazan için çeşitli etkinlikler düzenledi. Ramazan boyunca bereketli iftar sofralarını şenlendirecek, gösteri, dostluk kardeşlik ve sevginin yaşanacağı etkinlikler başladı.
Karabağlar’da Ramazan
Haberler / Yerel Yönetimler
12 Temmuz 2013 Cuma 11:38
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da ilçenin çeşitli noktalarında iftar sofraları kuran ve 2500 kişiyi iftarda buluşturan Karabağlar Belediyesi’nin, unutulmaya yüz tutmuş Hacivat-Karagöz, ortaoyunu ve çocuklar için animasyon gösterilerinden oluşan Ramazan eğlenceleri de büyük ilgi gördü. Hatay’daki Tanju Okan Parkı ve Sevgi Yolu’nda düzenlenen ilk Ramazan Eğlencesi, çocuk, genç, yetişkin ve yaşlıları buluşturdu. 
Unutulmaya yüz tutmuş Hacivat Karagöz, ortaoyunu gösterileri ve çocuklar için animasyon gösterileri ile renklenen gecede, Osmanlı macunları, pamuk şeker ve mısırlar dağıtıldı. Teravih namazının ardından ise ilçenin en yoğun olan camilerinin önünde soğuk şerbet dağıtımı yapıldı. Karabağlar Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm, “21 mahallede Ramazan boyunca çeşitli etkinlikler düzenledik. Ramazan’da sevgi, kardeşlik ve hoşgörü ve paylaşma duyguları yeniden yaşanacak. Sevdikleriyle hoşça vakit geçirmek isteyen Karabağlar halkı, ilçemizin farklı noktalarında kurulacak sahnelerde buluşacak, 11 ayın sultanı kardeşlik ve dostlukla yaşanacak” dedi.

Karabağlar Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm, bu yıl da Eserkent’te iftar çadırı kurduklarını belirterek, Bozyaka Pazaryeri’ndeki aşevinde de iftar yemeği verdiklerini belirtti. Limontepe ve Cennetçeşme Mahalleri’nde de iftar yemeği dağıtım noktaları oluşturulduğunu vurgulayan Kürüm, “Ramazan ayı boyunca 2500 kişiyi iftar sofralarında buluşturup, kaynaştırıyoruz. Gıda Bankası ile de 2500 aileye erzak yardımı yapıyoruz” diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası