Ege Postası
Geri

Buca, Sabah’ı ağırladı

Buca Belediyesi’nin Ramazan Festivali etkinlikleri çerçevesinde sanatçı Coşkun Sahah, Efeler Mahallesi Yörük Ali Efe Rekreasyon Alanın da Buca’lılar la buluştu.
Buca, Sabah’ı ağırladı
Haberler / Yerel Yönetimler
7 Ağustos 2013 Çarşamba 10:11
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Buca’lılar Ramazanı hem kurulan iftar ocaklarında iftar açarak hem de özlenen eski günleri yaşayarak geçirdiler. Ramazan Festivalinde eski Ramazanları yaşatmak adına her gün çeşitli oyunlar sergilenirken bir ay da süre içersinde de birbirinden değerli sanatçılar da Buca’da yer aldı. Bunların başında da olan Coşkun Sabah, bir kez daha sevenleri ile buluştu.

Konser öncesi katılımcılara lokma ikram edilirken, Tepecik Senfoni Orkestrası da canlı performanslarını sundular. Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, tarafından hayata geçirilen Buca’da benzeri olmayan içersinde spor aletleri, yeşil alan ve konser alanı barındıran Yörük Ali Efe Parkı’n da sahne alan Coşkun Sabah, Buca’lıları bir kez daha mest etti. İki saat süren konser sonrası Başkan Tatı, sanatçı Coşkun Sabah’ı performansı için tebrik etti. Başkan Tatı, “Düne kadar atıl olan ama şimdi Buca’nın en güzel parkı olan bir yerde sizleri konuk ediyoruz. Buca’da gerçekten sanat sevenleri, gerçek sanatçılarla buluşturuyoruz.” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası