Ege Postası
Geri

Buca'da karanfil dağıtıldı lokma döküldü

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 74. yılında Buca’da törenle andı. Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, Atatürk anısına lokma döktürdü.
Buca'da karanfil dağıtıldı lokma döküldü
Haberler / Yerel Yönetimler
10 Kasım 2012 Cumartesi 13:59
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR -Buca’daki ilk tören Çevik Bir Meydanı’ndaki Atatürk anıtı önünde yapıldı. Buca Kaymakamı Şenol Bozacıoğlu, Belediye Başkanı Ercan Tatı ve Garnizon Komutanı Kıdemli Albay Celal Özel ‘in yanı sıra siyasi partiler, sivil toplum kuruluşları, sendikalar, dernekler ve Buca Kent Konseyi yöneticilerinin de hazır bulunduğu anma töreninde Atatürk Anıtı’na çelenk konuldu. Buradaki törenin ardından Işılay Saygın Lisesi’nde hazırlanan anma törenine geçildi.

Lokma döktürüldü

Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, Çevik Bir Meydanı’ndaki katılımcılara ve esnafa karanfil dağıttı. Törene katılanlar Atatürk Anıtı’na karanfiller bırakırken, daha sonra Bucalı Muhtarlar ile birlikte Belediye Binası’na geçen Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, Cumhuriyet’i kuran Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü bir kez daha saygıyla andıklarını belirtti. Atatürk ile birlikte ülke için canını feda eden şehitlerimizi de saygıyla andıklarını kaydeden Başkan Tatı, “Ulu önderimizi bizler ve gelecek kuşaklar bize bıraktığı değerli ilkeler ışığında yaşatmaya devam edeceğiz” dedi. Mustafa Kemal Atatürk’ün ölüm yıldönümü nedeniyle belediye binası önünde lokma döktürüldü. Başkan Ercan Tatı, CHP İlçe Başkanı Bekdaş Gül ile birlikte vatandaşlara lokma dağıttı.


YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası