Ege Postası
Geri

Karşıyaka’da anma törenine coşkulu katılım

Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 74. yılı nedeniyle Karşıyaka’da gerçekleştirilen resmi törene resmi protokolün dışında, vatandaşlardan da yoğun katılım oldu.
Karşıyaka’da anma törenine coşkulu katılım
Haberler / Yerel Yönetimler
10 Kasım 2012 Cumartesi 11:22
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR -Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 74. yılı nedeniyle Karşıyaka’da gerçekleştirilen resmi törene resmi protokolün dışında, vatandaşlardan da yoğun katılım oldu.

Atatürk’ü anma törenine Karşıyaka kaymakamı Mehmet Emin Avcı, Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak, Garnizon Komutanı Tuğ Amiral Ömer Bayram Çetin, öğrenciler, gaziler, siyasi partilerin temsilcileri, kamu ve özel kurum ve derneklerin temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Karşıyaka Hükümet Konağı önündeki Atatürk Anıtı’nda gerçekleştirilen törende kurum ve kuruluşların tamamı çelenk koydu. Karşıyaka Belediye Bandosu eşliğinde gerçekleştirilen saygı duruşunda Bahriye Üçok Bulvarı’ndaki araçlar da katılarak kornalarını çaldı. İstiklal Marşı hep bir ağızdan coşkulu bir şekilde okunduktan sonra tören sona erdi. İstiklal Marşı okunurken katılımcılardan duygulanıp ağlayanların olduğu görüldü.

Ziya Gökalp Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen Atatürk’ü Anma etkinliğinde ise Atatürk oratoryosu Karşıyaka Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından sahnelendi. Atatürk’ün sözleri, şiirleri ve hayatından kesitlerin anlatıldığı etkinlik izleyicileri tarafından alkışlanalar desteklendi.

Karşıyaka Kadın Meclisi de Karşıyaka Belediyesi önünde Atatürk için lokma döktürdü.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası