Ege Postası
Geri

Buca zabıtasından tabela operasyonu

Buca Belediyesi Zabıta Müdürlüğü seyyara ve sağlık yönünde haksız kazanç sağlayanlara karşı yaptığı operasyonlar yanında şimdi ise kaçak tabelalara göz açtırmıyor.
Buca zabıtasından tabela operasyonu
Haberler / Yerel Yönetimler
5 Nisan 2013 Cuma 09:32
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Sabah erken saatlerde çalışmaya başlayan Buca Zabıta Müdürü Zehra Albayrak ve ekibi yol üzerlerinde görüntü kirliliği yaratan kaçak tabelaların sökülmesini sağladı.

Buca Atatürk Caddesi üzerinde zabıta ekipleri ile başlanan korsan tabela çalışmasında Gölet ve Kaynaklar yolu üzerisindeki tabelalar söküldü. Belediyenin İlan ve Reklam Yönetmeliği gereği Buca içerisinde yer alan kaçak tabelalara izin verilmeyeceğini belirten Zabıta Müdürü Albayrak, bulundukları alana demir ile sabitlenen tabelaları kaynak yardımı ile kestirdi. Belediye Yasası gereğince yasak olan tabelaların büyük bir kirliliğe yolaçtığını da ifade eden Zabıta Müdürü Zehra Albayrak, bu tür çalışmaların izinli alanlarda yapılabileceğini hatırlattı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası