Ege Postası
Geri

Buca’da AKP’ye geçit vermeyeceğiz

CHP Buca Belediye Başkan aday adayı Mehmet Süne, Murathan Mahallesi’nde esnaf ve vatandaşların sorunlarını dinledi, ev ziyaretlerinde bulunup yerel seçim çalışmaları ile projeleri hakkında bilgi verdi. Ülke siyasetini de değerlendiren Süne, ‘Halkımız 30 Mart’ta AKP saltanatına okkalı bir şamar atacaktır’ dedi.
Buca’da AKP’ye geçit vermeyeceğiz
Haberler / Yerel Yönetimler
6 Ocak 2014 Pazartesi 11:11
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP Buca Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Süne, Murathan Mahallesi’ni ziyaret ederek bölge sakinleri ile bir araya geldi. Kapı kapı dolaşıp vatandaşlar ile görüşen Süne, vatandaşlardan mahallenin sorunlarını dinledi. Buca ilçesinin değişmesi ve gelişmesi ilkesiyle hazırladıkları projelerini anlatan Mehmet Süne, ‘Ben ilçemizin sorunlarını çok iyi bilen biriyim. 5 yıllık ilçe başkanlığım dönemimde yaptığım çalışmalarım ortadadır. Buca’da AKP’ye geçit vermemek ve de halkımızın özlem duyduğu değişimi gerçekleştirmeye geliyoruz. 30 yıldır Buca’da yaşayan, içinizden gelen birisi olarak eksiklerinizin, sıkıntılarınızın farkındayım ve hazırladığımız projelerle tüm eksiklikleri giderecek sıkıntılara son vereceğiz. Bizimle Buca’da her şey çok güzel olacak’ diye konuştu.

‘Halkımıza Hiçbir Zaman Sırtımızı Dönmedik’


CHP Buca İlçe eski Başkanları Tuncay Taştan, Selim Bozdağ ve meclis üyesi aday adayları ile gençlik ve kadın kolları üyelerinin aralarında bulunduğu çok sayıda partili de eşlik ettiği Murathan Mahallesi ziyareti sırasında hazırladığı projeler hakkında bilgi veren Mehmet Süne, göreve geldiklerinde katılımcı demokrasi anlayışı ile belediyeyi yöneteceklerini dile getirdi. Buca’nın halkına hiçbir zaman sırtını dönmeyen ve de hep dik duran bir yönetime ihtiyacının olduğunu ifade eden Süne, ‘Başkanlık görevi bize nasip olursa şeffaf, hesap verilebilir, yüksek yaşam kalitesinin oluşturulduğu, ilçemizdeki tüm sorunların çözüme kavuşturulduğu, her gün her an Bucalı hemşerilerimize hizmet etme anlayışının egemen olduğu bir Buca yaratacağız. Tüm bu çalışmalarımızı kimseyi ötekileştirmeden, herkesi kucaklayarak, herkesin belediye başkanı olarak gerçekleştireceğiz’ dedi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası