Ege Postası
Geri

Buca’da Ahmed Arif ezgileri sahne aldı

Tek kişilik dev kadro olan Tiyatro Kumpanyası’nın ikinci oyunu “Hasretinden Prangalar eskittim” Buca’da sanatseverlerle buluştu.
Buca’da Ahmed Arif ezgileri sahne aldı
Haberler / Yerel Yönetimler
5 Mart 2013 Salı 11:31
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Buca Belediyesi tarafından düzenlenen ücretsiz tiyatro gösterisinde usta şair Ahmed Arif’in hayatının ve şiirlerinin yer aldığı tiyatro oyunu yurttaşlara buluştu. Dokuz Eylül Üniversitesi Konferans Salonu’nda sahnelenen oyuna Buca Belediye Başkan Yardımcısı Muzaffer Kater’in yanısıra vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.
Tiyatro Kumpanyası’nın ikinci oyunu olarak yine bir şairin portresiyle Bucalı yurttaşlarla buluşulan oyunu Kemal Kocatürk yönetiyor ve oynuyor.
Şair Ahmed Arif’in şiirleriyle harmanlanan tek kişilik gösteride şiir, resim ve müzik üçlüsünden oluşan etkinlikte birde video-desenlerle oyuna zenginlik katılıyor. Buca Belediyesi Kültür Müdürlüğü tarafından düzenlenen oyun, katılımcılardan büyük beğeni topladı. Gecede kültür etkinliklerinin Buca’da hız kaybetmeden devam edeceğini söyleyen Buca Belediyesi Kültür Müdürü Sakine Akyüz, ilerleyen günlerde de dünya kuklalarının Buca’da sahne alacağı müjdesini paylaştı. Akyüz, “Tiyatro etkinliklerimiz her hafta değişik oyun ve sanatçılarla halkımızla buluşuyor. Şimdi ise Uluslar arası İzmir kukla günleri çerçevesinde 7,13 ve 20 Mart tarihlerinde kukla gösterileri ile gençlerimizi, çocuklarımızı buluşturacağız” dedi.

Kukla severler 7, 13 ve 20 Mart tarihleri arasında saat 10.30 ve 14.00’de Buca Belediyesi Meclis salonunda ücretsiz gösterimlere misafirlerini bekliyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası