Ege Postası
Geri

Cengiz çifti eserlerini Karabağlar’da sergiledi

Karabağlar Belediyesi Sükran Cengiz Salih Cengiz çiftinin yağlıboya ve polikolaj eserlerden oluşan resim sergisine ev sahipliği yaptı.
Cengiz çifti eserlerini Karabağlar’da sergiledi
Haberler / Yerel Yönetimler
5 Mart 2013 Salı 11:13
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Çizgi roman, illüstrasyon, karikatür, grafik, sahne dekorasyonu, kapak ve duvar resmi gibi sanatın farklı dallarında çok sayıda eser ortaya koyan çift, birbirinden değerli 30 eserini Karabağlar Belediyesi’nde sanatseverlerin beğenisine sundu.
13 kişisel sergi, 5’i yurtdışında olmak üzere 17 karma sergiye katılan çiftin eserleri büyük ilgi gördü. Sergi açılışına katılan Karabağlar Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm, “Kültür ve sanat etkinlikleriyle Karabağlar’ı renklendiren, eserlerini sergilemek için belediyemizi tercih eden sanatçılarımıza çok teşekkür ediyorum. İlçemizi sanatsal etkinliklerle ön plana çıkarmaya çalışan sanatçı dostlarımıza desteğimiz her zaman sürecek” dedi. Sergi, katılımcılardan yoğun ilgi gördü.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası