Ege Postası
Geri

Buca’da Ak Parti grubu da karıştı

Grup Başkanvekili Mustafa Aslan, konuşmasını beğenmeyen partilisi Zafer Kürkçü’yü, “ne içti bilmiyorum” diye eleştirdi...
Buca’da Ak Parti grubu da karıştı
Haberler / Yerel Politika
8 Ekim 2012 Pazartesi 10:30
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Buca Belediye Meclisi’nde CHP Grubu’ndan sonra Ak Parti Grubu da bölünme sinyali verdi. Meclis’in 2013 yılı bütçe görüşmelerin sırasında de AK Partili Grup Başkan Vekili Mustafa Arslan, kendisinin konuşmasını beğenmeyen Ak Partili Meclis üyesi Zafer Kürkçü için “Bugün ne içti bilmiyorum'” dedi.

Buca Belediyesi 2013 Bütçe görüşmelerinde Meclis’te ilginç diyaloglar yaşandı. Ak Parti Grup Başkan Vekili Mustafa Arslan Başkan Ercan Tatı’ya “Ne ekip çalışması var ne de ortak akıl. Bugüne kadar hırsınızın kendi düşüncelerinizin ve ben merkezci performansınızın peşinde oldunuz. Yönetim anlayışı ve performansınız yeterli değil” dedi.

AK Parti Grup Başkan Vekili bu konuşmayı yaparkan, Ak Partili Zafer Kürkçü zaman zaman müdahale itti.  Kürkçü’nün sözlerine cevap veren Aslan, “Hoşgörü ile konuşursunuz,  grubunuz memnun olmaz. Bu konuşmayı ‘Zafer bugün böyle yaptı’ diye yapmıyorum. Çünkü Zafer bugün ne içti bilmiyorum” diye konuştu.

 2013 bütçesi kabul edildi

 Buca Belediyesi 2013 Bütçe görüşmelerinde Meclis’te ilginç diyaloglar yaşandı. CHP içinde önce Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı’ya muhalefet eden daha sonra da partiden ayrılan bağımsız üyeler Adnan Öztekin ve Lokman Fazla bütçeyi eleştirdi. 2 bağımsız üye, öngörülen bütçenin gerçekçi olmadığını ve ihtiyaçları karşılamaktan uzak olduğunu savundular. Zafer Kürkçü ve Seyfettin Alptekin’in katılmadığı oylamada Buca Belediyesi 2013 bütçesi Ak Parti ve iki bağımsız üyenin red oyuna karşın oyçokluğuyla kabul edildi. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası