Ege Postası
Geri

Buca’dan Nepal’e yardım eli

Geçtiğimiz aylarda meydana gelen 7.8 ve 7.3 şiddetinde depremler ile sarsılan Güney Asya ülkesi Nepal’e Buca’dan yardım eli uzatıldı. Bucalı Hacer Aydın, depremden önce Nepal ziyareti sırasında çektiği amatör resimleri belediye hizmet binası önünde satışa çıkardı. Aydın, Buca Belediyesi’nin destekleri ile açtığı serginin gelirini Nepal’deki depremzedelere göndereceklerini söyledi. Serginin geliri Nepal’deki depremzedelere gönderilecek
Buca’dan Nepal’e yardım eli
Haberler / Yerel Yönetimler
3 Haziran 2015 Çarşamba 10:35
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
On binlerce insanın öldüğü ve binlerce insanın yaralandığı depremler karşısında duyarsız kalmayan emekli memur Hacer Aydın, Buca Belediyesi’nin destekleri ile açtığı serginin gelirini Nepal’de ki depremzede göndereceklerini söyledi. Buca Belediyesi hizmet binası önünde açılan ve 4 Haziran’a kadar açık kalacak sergide, Hacer Aydın’nın deprem öncesinde Nepal ziyareti sırasında çektiği amatör resimler yer alıyor.
Nepal’deki dostları yardım istedi
Depremden önce Nepal’e bir çok kez ziyarette bulunduğunu ve ziyaretleri sırasında Nepal’de dostlar edindiği söyleyen serginin mimarı Hacer Aydın, depremin ardından Nepal’deki dostlarının kendisini arayarak yardım istediğini söyledi. Emekli memur olması dolayısıyla tek başına yardım gönderemediğini belirten Aydın, bu sergiyi açmaya karar verdiğini dile getirdi.  
Buca Belediyesi’ne teşekkür
Deprem felaketlerine ülke olarak yabancı olmadığımızı bunun acısını çok iyi bildiğimizi ifade eden Aydın, sergiyi açmasında büyük destek veren Buca Belediyesi’ne de, bu duyarlılığından dolayı teşekkür etti.  
 
 
 
 
 
 
 
 
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası