Ege Postası
Geri

Bucalı Engelliler’in tiyatro heyecanı

Buca Belediyesi Engelli Tiyatro Topluluğu Eylül ayından beri yaptığı tiyatro eğitimini sahneye koyacağı oyun hazırlığıyla sürdürüyor.
Bucalı Engelliler’in tiyatro heyecanı
Haberler / Yerel Yönetimler
4 Mart 2013 Pazartesi 11:25
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR-  14 engellinin oluşturduğu topluluk, bir yandan tiyatro eğitimi alıyor, diğer yandan bir oyun hazırlıyor. Kurtuluş Savaşı’nı anlatan ve Hasan Şahin Doğan’ın uyarladığı oyunu Engelliler Haftası’nda sergileyecek olan her yaştan engellinin bulunduğu tiyatro topluluğu heyecanlı. Eğitimce Hasan Şahin Doğan, engellilerin büyük bir azim ile çalıştığını belirtirken, Buca Belediyesi Kültür Müdürü Sakine Akyüz ise ilk kez engelli tiyatro eğitimini bu yıl başlattıklarını söyledi. Akyüz, “Buca Belediye Başkanımız Sayın Ercan Tatı, eğitime verdiği büyük önem ve değerin yanı sıra ilçemizdeki engelli yurttaşlarımız için büyük çabalar harcıyor. Engelli arkadaşlarımızın tiyatro topluluğuna katılma isteğinin önümüzdeki dönemde artacağına inanıyoruz. Bu oyunu sahneleyecek olan arkadaşlarımız engellilerimizi bu alana da teşvik edecek” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası