Ege Postası
Geri

Bucalı kadınlar kick boks öğreniyor

Kadına yönelik şiddet olaylarının artış gösterdiği günümüzde Buca Belediyesi’nin açtığı ücretsiz kick boks kursu yoğun ilgi görüyor. Bir aylık eğitime katılan kadınlar, spor yapmanın yanı sıra olası bir şiddet vakasına karşı kendilerini nasıl savunacaklarını profesyonel eğitmenlerden en ince ayrıntısına kadar öğreniyor. Buca’da kadınlara özel ‘kick boks’ kursu
Bucalı kadınlar kick boks öğreniyor
Haberler / Yerel Yönetimler
12 Mart 2016 Cumartesi 10:24
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kadınların toplumsal yaşamda birey olma mücadelelerine hayata geçirdiği projelerle destek veren Buca Belediyesi, şiddete karşı kendilerini savunabilmeleri için de Buca Belediyesi Tenis Kulübü’nde ‘kick boks’ kursu açtı. Olası tehlikelere karşı hayatta kalmalarını sağlamak için 16-55 yaş arası kadınlara yönelik 1’er aylık periyodlarla ücretsiz olarak düzenlenen Kick Boks kursunda ayda 20 kadın eğitim alıyor.

Tamamen iki farklı spor olan Karete ve Muay Thai’nin bir araya gelmesi sonucunda oluşturulmuş, güce ve teknik bilgiye dayanan bir dövüş sporu olan Kick Boks’u öğrenmek isteyen Bucalı kadınlar kurslara adeta akın etti.

Rakibini yenmek için yüksek güç gerektiren ve diğer birçok spordan daha fazla enerji ve güç harcanmasını sağlayan Kick Boks dersleri uzman eğitmen tarafından veriliyor. Muhtemel tehdidi ortadan kaldırmaya yönelik savunmayı öğretmeyi amaçlayan ücretsiz eğitimlere katılmak isteyen kadınlar, Buca Belediyesi Tenis Kulübü’ne başvuru yapabilir. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası