Ege Postası
Geri

Personelin kaderi yeniden çizilecek: Kiraz'da kritik tarih belli oldu

Son dönemde üst üste yaşanan maaş krizleri, taşeron sıkıntısı ve işçi eylemleri ile sıkça gündeme gelen Kiraz Belediyesi’nde yine kritik bir gelişme yaşandı. İlçe belediyesi Aralık ayındaki tartışmalı ihale sonrasında taşerona geçen 150’ye yakın personeli için Nisan ayında tekrar hizmet alımına gidecek. Kiraz'da personelin kaderi yeniden çizilecek
Personelin kaderi yeniden çizilecek: Kiraz'da kritik tarih belli oldu
Haberler / Yerel Yönetimler
11 Mart 2016 Cuma 11:41
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
ERMAN ŞENTÜRK/HABER SERVİSİ- Taşeronla kriziyle boğuşan ve iki aydır yaşadığı maaş sıkıntısı nedeniyle zor günler geçiren Kiraz Belediyesi personeli, Nisan ayındaki hizmet alım ihalesinden gelecek sonucu merakla bekliyor.
 


Geçtiğimiz haftalarda büyük tartışmalara yol açan personel krizini son dakikada aşan ve iş bırakmaya hazırlanan işçileri anlaşmaya varan Kiraz Belediyesi, yeni hizmet alımına gidiyor. Aralık’ta acil yöntemlerde uygulanan 21-B yöntemi ile 3 aylık hizmet alımına giden ve taşeron firmanın resmen işbaşı yaptığı belediyede sözleşmeli işçileri yakından ilgilendiren kritik tarih de belli oldu.
 


YENİDEN TAŞERON MU GELECEK'
İlçe belediyesi 15 Nisan 2016 tarihinde toplam 150 işçiyi kapsayan ve 12 ay geçerli olacak yeni hizmet alımına çıkacak. Belediyenin temizlik işleri, park ve bahçeler, destek hizmetleri ve idari birimlerini kapsayan ihalenin ardından, Ocak’ta taşerona geçen sözleşmeli personelin kaderi bir kez daha çizilecek. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası