Ege Postası
Geri

Bucalı kadınlardan bayraklı kampanya

Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı’nın da üyesi olduğu Cumhuriyet Kadınları Derneği Buca Şubesi 11 Ocak’ta Buca’da “Kumpasa, yolsuzluğa hesap soralım, Vatanseverlere özgürlük” isimli kampanyanın hazırlıklarını sürdürüyor.
Bucalı kadınlardan bayraklı kampanya
Haberler / Yerel Yönetimler
9 Ocak 2014 Perşembe 15:50
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
 İZMİR - Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı’nın da üyesi olduğu Cumhuriyet Kadınları Derneği Buca Şubesi 11 Ocak’ta Buca’da “Kumpasa, yolsuzluğa hesap soralım, Vatanseverlere özgürlük” isimli kampanyanın hazırlıklarını sürdürüyor.
Cumhuriyet Kadınları Derneği Buca Şube Başkanı Münevver Güleç ve yöneticiler bu kampanya öncesinde Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı’yı ziyaret etti. Ülkedeki son günlerde yaşanan gelişmeleri değerlendiren Güleç ve arkadaşları, İzmir’de 50 dolayındaki STK’nın desteklediği Cumhuriyet Güçbirliği’nin bu kampanyayı yürüteceğini açıkladı. Yurttaşlara “Bayrağını as, kampanyayı destekle” çağrısında bulunacaklarını belirten Güleç, “ Halkımıza Silivri’yi boşalt, Kumpası yargıla, yolsuzluğun peşini bırakma çağrımızı ileteceğiz. Bu nedenle dernek üyelerimiz kadar gönüllü halkımızı bu konuda desteğe çağırıyoruz” dedi.

Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, Dernek Başkanı Münevver Güleç ve arkadaşlarına teşekkür etti. Türkiye’de yaşanan gelişmeleri izlediklerini belirten Tatı, “Derneğin bir üyesi olarak kampanyaya destek vereceğim” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası