Ege Postası
Geri

Narlıdereli kadınlara farkındalık eğitimi

Narlıdere Belediyesi Pakize Ateş Kadın Danışma Merkezi ve Çağdaş Sanat Atölyesi işbirliği ile düzenlenen ‘Hayat ve Sanat Konulu Farkındalık’ Eğitimi, Narlıdere Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.
Narlıdereli kadınlara farkındalık eğitimi
Haberler / Yerel Yönetimler
9 Ocak 2014 Perşembe 10:59
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bizim için çok değerlisiniz
Motivasyon Teknikleri, Öfke-Stres Kontrolü, Güzel Konuşma Sanatının Püf Noktaları, Etkili İletişim konularının yer aldığı ‘Hayat ve Sanat Konulu Farkındalık’ Eğitimine Narlıdereli kadınlar yoğun ilgi gösterdi. Uzun süren eğitim sırasında katılımcıları rahatlatmak için Sahne Sanatları ve Şan Öğretmeni Altan Akatay tarafından çeşitli tarzda müzikler seslendirildi. Narlıdere Belediyesi Pakize Ateş Kadın Danışma Merkezi ve Çağdaş Sanat Atölyesi işbirliği ile düzenlenen ‘Hayat ve Sanat Konulu Farkındalık’ Eğitimine yoğun programına rağmen katılan Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur “kadınlar bizim için çok önemli ve çok değerli. Belediyemiz Kadın Danışma Merkezi’ni de bunun bilinçle kurduk ve yaptığı çalışmalar ile günümüze kadar çok güzel çalışmalara imza atarak, bu konuda ne kadar doğru bir karar aldığımızı da göstermiş oldu. Narlıdereli kadınlarımıza sorunsuz, kavgasız, barış dolu mutlu bir dünya yaratmak istiyoruz. Çünkü siz bizim için çok değerlisiniz. Önümüzde ki süreç tüm toplum için önemli bir süreç, bu süreçte siz kadınların hep en önde aktif bir şekilde mücadele etmesini ve geleceğine sahip çıkmasını istiyorum ”dedi.

Hayat ve Sanat Konulu Farkındalık Eğitiminde “Motivasyon Teknikleri, Öfke, Stres, Heyecan, Zaman Yönetimi, Bilinçaltı Geliştirme Modelleri İle Zayıflama, Sigarayı Bırakma, Öğrenci Koçluğu, Kendinize Zaman Ayırmanın İpuçları, İnsan İlişkileri (Çatışmaları Çözüme Kavuşturun) Özgüven, Hayatını Değiştirmek İstiyorsan Sorularını Değiştir, Eleştiri Neden Kabusumu? Tembellik Bir Hastalık M? Atalet Duygusu Üzerimizden Nasıl Kalka? Sağlıklı İletişim Ne Demekti? Tükenmişlik Sendromundan Kurtulma Yolları Nelerdir'” gibi konular eğitmenler tarafından eğitime katılımcılarına aktarıldı.
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası