Ege Postası
Geri

Buca’nın modern salonu Kent Konseyleri Birliği’ni ağırladı

Kente modern bir salon kazandırmak için baştan aşağı yenilenip, son teknoloji ile donatılan Buca Belediyesi meclis salonu ilk ev sahipliğini İzmir Kent Konseyleri Birliği toplantısına yaptı. CHP İzmir Milletvekili Murat Bakanı’nda katıldığı toplantı öncesi konuşan Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, “Buca’ya yakıştığına inandığımız, kentimizin konferans ve seminerlerine de ev sahipliği yapacak meclis salonumuzu açmanın keyfini ve onurunu yaşıyorum” dedi. Birlik toplantısının ardından yılın ilk Meclis Toplantısı’da yenilenen salonda yapıldı. Bu salon Buca’ya çok yakıştı
Buca’nın modern salonu Kent Konseyleri Birliği’ni ağırladı
Haberler / Yerel Yönetimler
5 Ocak 2016 Salı 11:09
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Yaşanılabilir ve çağdaş bir kent hedefiyle yatırımlarını sürdüren Buca Belediyesi, 2016 yılına yepyeni bir Meclis Salonu ile ‘merhaba’ dedi. Belediye hizmet binası içerisinde yer alan ve yoğun çalışma temposunun ardından tam anlamıyla baştan yaratılan meclis salonu ilk ev sahipliğini İzmir Kent Konseyleri Birliği toplantısına yaptı.
Toplantıya, Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina ile CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan’ın yanı sıra Prof. Dr. Adnan Akyarlı, Ziraat Mühendisleri Odası İzmir şube Başkanı Ferdan Çiftçi, Buca Kent Konseyi Başkanı Mürüvet Balcılar ve ilçe kent konseyleri başkanları ile yönetim kurulu üyeleri katıldı.



Silivriye ziyaret gündemde
Buca Kent Konseyi Başkanı Mürüvet Balcılar, kent konseyleri birliği olarak, cezaevinde olan gazeteci Can Dündar ve Erdem Gül ile dayanışma içerisinde olmak istediklerini, iki gazeteciyi Silivri’de ziyaret etmek için gezi düzenlenmesi çağrısında bulundu. 



Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, yenilenen meclis salonunun Buca’ya çok yakıştığını, salonun sadece meclis toplantılarına değil sivil toplum kuruluşlarının düzenleyeceği konferans ve seminerlere de ev sahipliği yapacağını belirtti. Piriştina,  2016’nın başta barışın inşa edildiği, huzurun, mutluluğun ve sağlığın bol olduğu bir yıl olmasını temenni etti. Mürüvet Balcılar’ın Silivri ziyareti çağrısına da değinen Piriştina,  “Başkanımızın duyarlı çağrısına ortak olmak, orada o seyahati ve birlikteliği sağlamak açısından üzerimize düşeni yapmaya hazırız” dedi.  

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası