Ege Postası
Geri

Bucaspor'da gözler son 90 dakikada

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta evinde Ankara Demirspor'u 2-0 yenerek Bucaspor'da gözler, kümede kalıp kalmamasının belirleneceği son 90 dakikaya çevrildi.
Bucaspor'da gözler son 90 dakikada
Haberler / Spor
25 Nisan 2016 Pazartesi 12:55
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Son hafta şampiyonluk mücadelesi veren Kocaeli Birlikspor'a konuk olacaklarını hatırlatan teknik direktör Suat Kaya, galibiyetleri halinde hiçbir hesaba gerek kalmadan kurtuluşlarını ilan edeceklerini söyledi. Kaybetmeleri halinde ise Kartalspor ya da Eyüpspor'un puan kaybını bekleyeceklerini beliren Suat Kaya, "Kartalspor'un haftalar önce küme düşen Tarsus İdmanyurdu'nu yeneceğini düşünüyorum. Ancak Eyüpspor, play off potasındaki İnegölspor'la karşılaşacak" dedi. Eyüpspor'a karşı ikili averajda üstün olduklarını vurgulayan Suat Kaya, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Biz Kocaeli Birlikspor'a kaybetsek dahi, Eyüpspor, İnegöl'ü yenemezse seneye de 2'nci Lig'de yolumuza devam ederiz. Ancak bu hesapları düşünmeden Kocaeli deplasmanında 3 puan almak için çabalayacağız. İşimizi şansa bırakmamalıyız."

Büyükçekmece Tepecikspor ve Tokatspor'u da kurtuluş hesaplarının dışında tutmadıklarını dile getiren Suat Kaya, "Büyükçekmece 40, biz ve Tokatspor 39 puanda. İkili averajda Büyükçekmece'ye üstünüz. Kocaeli Birlikspor'dan 1 puan alırsak, Büyükçekmece'nin Fatih Karagümrük'e ya da Tokatspor'un da Keçiörengücü'ne yenilmesi yeterli olur" diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası