Ege Postası
Geri

Bulgaristan'a kardeşlik çıkarması

Buca Belediyesi Avrupa Birliği (AB) Komisyonu üyeleri, Kaynaklar Çevreyi ve Doğayı Koruma Derneği üyeleriyle birlikte Bulgaristan’ın Rudozem Kenti’ne çıkarma yaptı. İkili görüşmeler sonunda Buca ve Rudozem’in kardeş şehir olması kararı çıktı.
Bulgaristan'a kardeşlik çıkarması
Haberler / Yerel Yönetimler
7 Temmuz 2014 Pazartesi 10:31
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR-Rudozem Heyeti’nin yerel seçimlerden önce Buca ve Kaynaklar Köyü’nü ziyaret ettiğini, Rudozem Belediyesi’nin davetlisi olarak Bulgaristan’a gittiklerini anlatan Buca Belediyesi AB Komisyonu Başkanı Nehir Fırtına, çok sıcak karşılandıklarını dile getirdi. Buca ile Rudozem’in kardeş şehir olması üzerinde konuştuklarını belirten Fırtına, “Kardeş şehir olmamız yönündeki talebi, önerge olarak belediyemizin Ağustos Meclisi gündemine getireceğim. Rudozem Belediye Başkanı Sayın Rumen Pehlivanov tarafından çok sıcak karşılandık ve ağırlandık. Karşılıklı çalışabileceğimizi, özellikle öğrenci değişimi konusuna eğilebileceğimizi gördük. Çok mutlu ayrıldık” diye konuştu. Ayrıca Madan Belediyesi’ni de ziyaret ettiklerini kaydeden Fırtına, bundan sonraki süreçte AB üyesi ülkelerin kentleri ile somut projeler üzerine yoğunlaşmak istediklerini ifade etti.
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası