Ege Postası
Geri

Karabağlar'da değişim erken başladı

Karabağlar Belediyesi’nin ilçedeki sorunlara anında çözüm üretebilmek, muhtarlarla daha güçlü iletişim kurabilmek amacıyla başlattığı muhtarlar toplantılarının ikincisi Bahçelievler Bölgesinde gerçekleştirildi.
Karabağlar'da değişim erken başladı
Haberler / Yerel Yönetimler
7 Temmuz 2014 Pazartesi 10:01
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Muhtarlar, kısa sürede sorunlara anında çözüm bulan Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu ve ekibine teşekkür ederek, “Kısa sürede bizlerle güçlü iletişim kurdunuz. Herhangi bir sorun karşısında  ekibiniz anında hizmet üretirken desteğinizi de hep arkamızda hissediyoruz. Olumlu yönde bir değişim yaşıyoruz. Önümüzdeki 5 yıl içerisinde de bu dayanışma Karabağlar’a en iyi hizmeti birlikte sunma adına ciddi fayda sağlayacaktır.” dediler.
 
 Karabağlar Belediyesi tarafından Üçkuyular bölgesinde birincisi düzenlenen bölgesel muhtarlık toplantılarının ikincisi Bahçelievler bölgesiyle devam etti. Arap Hasan, Basın Sitesi, Bahçelievler, Bahar, Doğanay, Reis, Esenlik ve Vatan mahallesi muhtarlarının katıldığı toplantıya Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, başkan yardımcıları, birim müdürleri tam kadro katılırken, bu bölgeden seçilen CHP’li meclis üyeleri Bülent Torun ve Hanize Uysal da muhtarları yalnız bırakmadı. 

Karabağlar’a birlikte hizmet edeceğiz
Toplantıda bölge muhtarları sorunlarını ve önerilerini paylaşırken memnuniyetlerini de dile getirdiler. Başkan Selvitopu’nun kısa bir süre önce göreve gelmesine rağmen sürekli kendisini yanlarında görmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten muhtarlar bu anlayışın devam etmesi dileğinde bulundular. Tek tek söz alarak görüşlerini dile getiren mahalle muhtarları,
“Siz geldiğinizden bu yana güçlü bir iletişim başladı. Desteğinizi daima arkamızda hissediyoruz. Sorunlarımızı aktardığımızda ekipler hemen gelerek çözüm buluyorlar. Bu kadar kısa sürede başarıya ulaştığınızı düşünüyoruz. Böyle devam ederse 5 yıl içinde Karabağlar'a en iyi hizmeti birlikte sunma adına önemli adımlar atacağız.” açıklamasında bulundular.
 
Toplantılar 5 yıl boyunca devam edecek
Bu toplantıların amacının sorunları karşılıklı görüşmek ve bunların takibini yapmak olduğunun altını çizen Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu ise toplantıların 5 yıl boyunca devam edeceğini söyledi. Karabağlar'ın sorunlarını çok iyi bildiklerini belirten ve sorunlarının kısa sürede çözülebilecek sorunlar olduğunu ifade eden Başkan Selvitopu, “Bu sorunları belediyenin rutin çalışması içinde, ekip arkadaşlarımızla birlikte çözeceğiz. Sizler bizim elimiz, ayağımız, gözümüz ve kulağımızsınız. Sonuçta bizden birer parçasınız. Bu sorunları çözmenin bir yolu da bu tür toplantılardan geçer. 5 yıl boyunca çok uyumlu çalışacağız.” dedi.
 
Ali Fuat Cebesoy bölgesi ile devam edecek
İlçedeki sorunlara çözüm bulmak amacıyla düzenlenen ve muhtarlar tarafından da büyük beğeni kazanan bölgesel muhtarlık toplantılarının üçüncüsü Ali Fuat Cebesoy bölgesindeki muhtarlarla devam edecek.
 
2. toplantıya katılan muhtarlar
Basın Sitesi: Berna Artukarslan
Arap Hasan: Hülya Torun
Bahçelievler: Halil Sarıcan
Bahar: Ahmet Cankurtalan
Doğanay: Halil Şenkuzu
Reis: Ali Şen
Esenlik:Zakir Çin
Vatan:Metin Bayrak
 
 
 
 
 
 
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası