Ege Postası
Geri

Burası Maldivler değil, İzmir!

Maldivler güzel m? Elbette. Ancak oraya gidecek paranız yoksa ve "Maldivler'in yarısı kadar güzel olsa yeter." diyorsanız istikametiniz İzmir'in Dikili ilçesinin karşısında yer alan Kalem Adası olmalı. Yurt içinde, yurt dışı gibi tatil yapabileceğiniz bir adres
Burası Maldivler değil, İzmir!
Haberler / İzmir
6 Temmuz 2016 Çarşamba 10:34
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Çoğumuzun hayalinde bir gün yurt dışında tatil yapmak vardır. Bu hayali yerine getirenler de en fazla bir ya da iki yere gidebiliyor. Peki size dünya sosyetesinin akın ettiği tatil yerlerindeki atmosferin yurt içi muadillerini söylesek gitmez misini? Dünyanın en beğenilen  tatil yerlerinin Türkiye'deki ikizlerinden biri İzmir'de!

1. MALDİVLER - KALEM ADASI:  Maldivler'de tatil yapmak herkesin kaldırabileceği türden bir yük değil. Nereden baksanız dört beş gün için iki kişilik bir Maldivler tatili, 12.000 lira civarında bir bütçe gerektiriyor.

Maldivler güzel m? Elbette. Ancak oraya gidecek paranız yoksa ve "Maldivler'in yarısı kadar güzel olsa yeter." diyorsanız istikametiniz İzmir'in Dikili ilçesinin karşısında yer alan Kalem Adası olmalı.

Denizi, kumu aynı olmayacaktır ancak güzel bir adada lüks bir tesisin sağladığı imkanlar eşliğinde özellikle balayı için ideal bir yer Kalem Adası. Kalem Adası'nda doğru açılardan çektiğiniz fotoğrafları görenler Maldivler'e gittiğinizi bile sanabilir.(Hürriyet)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası