Ege Postası
Geri

Çeşme otoyolunda trafiği durduran yangın!

Havadan ve karadan müdahaleyle alevler kontrol altına alınmaya çalışılırken, bayram tatiliyle yoğunluğun arttığı ilçeye giden otoyoldaki ulaşımda yer yer aksamalar yaşandı. Çeşme otoyolunda
Çeşme otoyolunda trafiği durduran yangın!
Haberler / İzmir
5 Temmuz 2016 Salı 17:48
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İzmir’in Çeşme İlçesi'nde, yol kenarındaki otluk alanda yangın çıktı.

Havadan ve karadan müdahaleyle alevler kontrol altına alınmaya çalışılırken, bayram tatiliyle yoğunluğun arttığı ilçeye giden otoyoldaki ulaşımda yer yer aksamalar yaşandı.

Alaçatı'daki Kutlu Aktaş Barajı yakınlarındaki otluk alanda, İzmir- Çeşme Otoyolu kenarında, bugün saat 15.30'da, henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Bölgeden yükselen dumanları görenler, yangını orman ekiplerine bildirdi.

İzmir Orman Bölge Müdürlüğü'ne bağlı bir helikopter ve bir uçak havadan, beş arazöz ve bir dozer orman işçileriyle birlikte karadan müdahaleye başladı. Turizmin önde gelen kentlerinden biri olan ve bayram yoğunluğunun üst seviyede olduğu Çeşme'ye giden yolda, ulaşımda yer yer aksamalar yaşandı.

Ekipler yoğun çaba sonunda yangın söndürdü. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası