Ege Postası
Geri

İzmir'de yaşayan Kayserililer buluştu

Kayseri İli Yardımlaşma Derneği (KAYDER) İzmir Şubesi tarafından gerçekleştirilen dayanışma gecesinde İzmir’deki Kayserililer bir araya geldi.
İzmir'de yaşayan Kayserililer buluştu
Haberler / İzmir
4 Temmuz 2016 Pazartesi 12:33
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İzmir’de yaşayan Kayserililer, KAYDER (Kayseri İli Yardımlaşma Derneği) İzmir Şubesi tarafından Buca Kaynaklar’da bulunan Barınak Bahçe’de düzenlenen etkinliğe Dernek Başkanı Sinan Bezircilioğlu, CHP İzmir Milletvekili Ali Yiğit, Ege Serbest Bölgesi Bölge Müdürü Şenay Satoğlu, Özel Havajet Mesleki Teknik Anadolu Lisesi İcra Kurulu Başkanı Mehmet Çelebi, Gazeteci Durmuş Odabaşı ve çok sayıda Kayserili katıldı.

Gecede konuşan Dernek Başkanı Sinan Bezircilioğlu dayanışmanın ve kültürel değerleri yaşatmanın önemine dikkat çekerek konuklara katılımlarından ötürü teşekkür etti.

Başkan Bezircilioğlu, “Bu uzun ve sıcak günde İzmir’in değişik yerlerinden davetimizi kırmayarak geldiğiniz için çok teşekkür ederim. Eylülden sonra sizler ile sık sık bir araya geleceğiz. Hemşerilik bağlarını güçlendireceğimiz, Kayseri kültürünü yaşatacağımız, daha sık saflar oluşturacağımız aktivitelerde beraber olacağız. Birbirimize sarılarak, birbirimize daha çok sahip çıkarak bunu yaşatacağız” diye konuştu. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası