Ege Postası
Geri

Burdur Müftülüğü'nden Suriyeli mülteciler için bir TIR un

Burdur Müftülüğü, Suriyeli mülteciler için personeli ve vatandaşların yardımlarıyla alınan 20 ton unu Kilis'e gönderdi. İl Özel İdaresi'nin tahsis ettiği TIR'la yola çıkan un, Kilis Valiliği'ne teslim edilecek. Burdur Müftüsü Osman...
Burdur Müftülüğü'nden Suriyeli mülteciler için bir TIR un
Haberler / Güncel
15 Nisan 2013 Pazartesi 17:26
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Burdur Müftülüğü, Suriyeli mülteciler için personeli ve vatandaşların yardımlarıyla alınan 20 ton unu Kilis'e gönderdi. İl Özel İdaresi'nin tahsis ettiği TIR'la yola çıkan un, Kilis Valiliği'ne teslim edilecek.

Burdur Müftüsü Osman Artan, Suriyeli mülteciler için başlattıkları yardım kampanyasında bir TIR un toplandığını belirtti. Toplanan yardımlarla 400 çuval un alındığını anlatan Artan, "Unlar, İl Özel İdaresi'nden temin edilen araçla Kilis Valiliği'ne gönderiliyor. Burada da valilik bünyesindeki görevlilerin yardımıyla ilgili yerlere ulaştırılacak. Kardeşlerimizin acılarına derman olmak için arkadaşlarımızın katkıları bizler için çok önemli. Yardımlarımız inşallah oraya sağ salim ulaşır, biz de yardım etmeye devam ederiz." dedi.

Müftülük personeli ve vatandaşların dua etmesinin ardından, un çuvallarını taşıyan TIR, görevlilerle birlikte Kilis'e doğru yola çıktı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası