Ege Postası
Geri

Bursa Milli Eğitim Müdürü Gülsar: Hedefimiz kaliteli insan yetiştirmek

SBS'de Türkiye 6.'sı ve Bursa ikincisi olan Özel Bursa Sınav Koleji öğrencisi Kerem Yılmaz, Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar’ı ziyaret etti. Ziyarete dedesi ve babaannesiyle gelen Yılmaz’a öğretmenleri de eşlik etti.     Eğitimde...
Bursa Milli Eğitim Müdürü Gülsar: Hedefimiz kaliteli insan yetiştirmek
Haberler / Genel
30 Temmuz 2013 Salı 16:24
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
SBS'de Türkiye 6.'sı ve Bursa ikincisi olan Özel Bursa Sınav Koleji öğrencisi Kerem Yılmaz, Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar’ı ziyaret etti. Ziyarete dedesi ve babaannesiyle gelen Yılmaz’a öğretmenleri de eşlik etti.

    Eğitimde amacın öğrencilerde olumlu yönde davranış değişikliği kazandırmak olduğunu belirten Atilla Gülsar, “Bu günün gençleri ileride ülkemizi yönetecek ve geleceğimize yön verecek. Ülkemizin iyi yetişmiş gençlere ihtiyacı var. Bu nedenle biz eğitimcilere önemli görev ve sorumluluk düşüyor. B.u manada bizlerde kaliteli insan yetiştirmek istiyoruz.” dedi.

    Kerem Yılmaz’ı başarılarından dolayı kutlayan Gülsar, “Son yıllarda yukarı doğru hızlı bir ivme kazanan Bursa eğitiminde başarı çıtası yükseldi. Başarılı öğrencimizin yetişmesinde emeği geçen öğretmenlerini ve ailesini tebrik ediyoruz.” şeklinde konuştu. Okumanın ve yazmanın başarıyı artırdığını vurgulayan Atilla Gülsar, SBS sürecinde yaşadıklarını yazması için başarılı öğrenci Kerem Yılmaz’a kalem hediye etti.

    Başarısını planlı ve programlı çalışmaya borçlu olduğunu belirten Kerem Yılmaz, kendisine destek olan öğretmenlerine ve ailesine teşekkür etti. Başarılı öğrenci Kerem Yılmaz tercihinin Galatasaray Lisesi ve Robert Koleji olduğunu söyledi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası