Ege Postası
Geri

Bursa'da yaz spor okulları başlıyor

Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü tarafından, çocuklarda spor bilincinin geliştirilmesi ve yaz tatillerinin daha keyifli hale getirilmesi amacıyla her yıl düzenlenen yaz spor okulları, 17 Haziran Pazartesi günü başlıyor.Büyükşehir Belediyesi’nin...
Bursa'da yaz spor okulları başlıyor
Haberler / Genel
6 Haziran 2013 Perşembe 11:04
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü tarafından, çocuklarda spor bilincinin geliştirilmesi ve yaz tatillerinin daha keyifli hale getirilmesi amacıyla her yıl düzenlenen yaz spor okulları, 17 Haziran Pazartesi günü başlıyor.

Büyükşehir Belediyesi’nin 6 ile 15 yaşları arasındaki öğrencilere yönelik yüzme, basketbol, voleybol, karate, tenis, masa tenisi, güreş, satranç ve temel eğitim jimnastik branşlarında düzenlendiği yaz okulları bu yıl da öğrencileri sporla buluşturacak. Haftada 3 – 4 gün gün olan eğitimlerin birinci dönemi 17 Haziran - 5 Temmuz, ikinci dönemi 8- 26 Temmuz ve üçüncü dönemi 12 -29 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Yüzme eğitimleri Erikli Yüzme Havuzu ve yeni hizmete giren Şahin Başol Spor Kompleksi'nde, basketbol eğitimleri yine aynı tesislerde, voleybol eğitimi Acemler Belediyespor Salonu'nda, karate eğitimi Acemler Tenis Kafe Karate Salonu'nda, tenis eğitimi Acemler Tenis Kortları'nda, masa tenisi eğitimleri Mimar Sinan Spor Salonu'nda, güreş eğitimi Acemler Tenis Kafe Güreş Salonu'nda, satranç eğitimi Acemler Tenis Kafe'de, temel jimnastik eğitimi Acemler Belediyespor Salonu ve Mimar Sinan Spor Salonu’nda verilecek. Yaz okullarından yararlanmak isteyenler 'http://www.bursabbspor.com' adresli internet sitesinden servis güzergahları ve dönem içi kurs saatlerini öğrenebilecek.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası