Ege Postası
Geri

Bursa’da nişan ve düğün yolunda kaza: 5 ölü 19 yaralı (2)

Bursa'da, Balıkesir karayolunun 97. kilometresinde, Susurluk ilçesi Adaköy mevkisindeki trafik kazasında 5 kişi hayatını kaybetti, 19 kişi yaralandı.Bursa’dan Manisa'ya nişan için giden bir ailenin bulunduğu özel arabayla Mustafakemalpaşa...
Bursa’da nişan ve düğün yolunda kaza: 5 ölü 19 yaralı (2)
Haberler / Güncel
10 Ağustos 2013 Cumartesi 16:58
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bursa'da, Balıkesir karayolunun 97. kilometresinde, Susurluk ilçesi Adaköy mevkisindeki trafik kazasında 5 kişi hayatını kaybetti, 19 kişi yaralandı.

Bursa’dan Manisa'ya nişan için giden bir ailenin bulunduğu özel arabayla Mustafakemalpaşa ilçesi Koşuboğazı köyündeki yakınlarının düğününe gitmekte olan midibüs çarpıştı. Balıkesir istikametine giderken U dönüşü yapmak isteyen Kasım Ayaz'ın kullandığı 16 EF 385 plakalı midibüse, Bursa istikametinden gelien Ali Altuntaş (33) yönetimindeki 16 K 6262 plakalı otomobil göbekten çarptı. Midibüste bulunan Kerime Torun (38) ve Ayşe Tongal, otomobilde bulunan ve nişanı olacak Okan Altuntaş olay yerinde, annesi Figen Altuntaş (55) ise Mustafakemalpaşa Devlet Hastanesi'nde yaşamını yitirdi. Ayrıca Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan otomobildeki 30 yaşındaki Safiye Sinem Şahintürk de bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Yaralanan Sevim Yeşilyurt, Halis Kaya, Ezine Büyükkeskin, Ramazan Tongal, Durmuş Güneş, Ümit Şahintürk, Arda Şahintürk, Musa, Gülbeyaz, Rümeysa, Cennet, Hasan ve Ayşe Torun, Ezine, Emre ve Selvi Akgül ile soyadları henüz belirlenemeyen Yeter, Sümeyra ve Sude adlı kişiler Bursa, Balıkesir, Mustafakemalpaşa, Susurluk ve Karacabey'deki hastanelerde tedavi altına alındı.

Cenazeler Mustafakemalpaşa Devlet Hastanesi morguna gönderilirken midibüs şoförü Kasım Ayaz gözaltına alındı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası