Ege Postası
Geri

Bursaspor Başkanı Körüstan: Bursaspor’a sırt çevirmek Bursasporlu’ya yakışmaz

Bursaspor Kulüp Başkanı Erkan Körüstan, alınan kötü sonuçlar sonucunda takıma sırt çevirmenin doğru olmayacağını ve Bursasporlu'ya yakışmayacağını söyledi.Kulüp dergisine yazdığı yazısında göreve geldikleri günden bu yana kolay...
Bursaspor Başkanı Körüstan: Bursaspor’a sırt çevirmek Bursasporlu’ya yakışmaz
Haberler / Spor
13 Ekim 2013 Pazar 12:38
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bursaspor Kulüp Başkanı Erkan Körüstan, alınan kötü sonuçlar sonucunda takıma sırt çevirmenin doğru olmayacağını ve Bursasporlu'ya yakışmayacağını söyledi.

Kulüp dergisine yazdığı yazısında göreve geldikleri günden bu yana kolay olmayan bir süreç yaşadıklarını belirten Başkan Körüstan, "Bir taraftan Bursasporumuzu maddi açıdan nasıl daha iyi konuma getirmenin mücadelesini verirken, diğer yandan sportif anlamda başarılı olmayı hedefledik. İlk etapta işler istediğimiz gibi başlamadı. Ancak istediğimiz düzeye gelecek, ben buna yürekten inanıyorum. İçinde bulunduğumuz durum hepimizi üzmekte. Taraftarımızın tepkisini anlıyor ve hak veriyorum." ifadelerini kullandı.

Bursaspor'u canı kadar sevdiklerini ifade eden Körüstan, "Bursaspor'a gelecek zarar herkesten önce beni üzer. Bursaspor başkanı, kimse ile kavga içinde olmaz, olmamalıdır. Benim de yapımda kavgaya yer yoktur. Biz kavga eden değil, sorunları çözen, birlikteliği sağlayan tarafta olmalıyız. Herkes Bursaspor için olaya bu açıdan bakmalı. Kişiler gelir geçer ancak Bursaspor bakidir. O nedenle önce Bursasporumuzu koruyacağız. Evet lige iyi başlamadık. Bir türlü istediğimiz sonuçları alamadık, bazı maçlarda iyi oyunumuzu skora yansıtamadık." diyerek şu görüşlere yer verdi:

"Ancak ümidi kesmek, Bursaspor'a sırt çevirmek Bursasporluya yakışmaz. Şuna eminim ki; Bursasporumuz kısa sürede, olması gerektiği yere, ligin üst sıralarına tırmanmaya başlayacak. Ancak bunu tek başına değil taraftarlarımızın desteğiyle yapacağız.

Ben takımımıza olan inancımı yineliyorum, taraftarların da inançlarını kaybetmemelerini istiyorum. Çünkü inanmak başarmanın yarısıdır. Bursaspor inşallah iyi bir sezon geçirecek. Bu başarı Erkan Körüstan'ın değil, Bursa'nın başarısı olacak."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası