Ege Postası
Geri

Bursasporlu Batalla, hazırlık maçlarından mennun değil

Bursaspor'un Arjantinli oyuncusu Pablo Martin Batalla, Avusturya kampında oynadıkları hazırlık maçlarının iyi geçmediğini söyledi. Batalla, "Hazırlık maçlarında aldığımız sonuçlar biraz daha iyi olabilirdi." dedi. Yeşil-beyazlı takım,...
Bursasporlu Batalla, hazırlık maçlarından mennun değil
Haberler / Spor
23 Temmuz 2013 Salı 11:49
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bursaspor'un Arjantinli oyuncusu Pablo Martin Batalla, Avusturya kampında oynadıkları hazırlık maçlarının iyi geçmediğini söyledi. Batalla, "Hazırlık maçlarında aldığımız sonuçlar biraz daha iyi olabilirdi." dedi.

Yeşil-beyazlı takım, 21 günlük Avusturya kampının ardından bugün sabah erken saatlerde Özlüce Tesisleri'ne geldi. Kulübün resmi televizyonuna açıklamalarda bulunan Batallla, kampı değerlendirdi.

Takım olarak zaten iyi olduklarını, kamp döneminin de çok iyi geçtiğini belirten Batalla, "İyi ve güçlü bir kamp geçirdiğimizi düşünüyorum. Hazırlık maçlarında aldığımız sonuçlar biraz daha iyi olabilirdi. Ama yaptığımız fiziksel yüklemeler bence iyi geçti. Zaten önemli olanda aldığımız sonuçlar değil, ligin başlangıcına kadar hazır olmamız. Bunu da başardığımızı düşünüyorum." diye konuştu.

UEFA Avrupa Ligi'nde oynayacakları karşılaşmaları tek tek ele aldıklarını belirten Batalla, "Önümüzdeki elemeleri geçmek istiyoruz. Daha sonrada gruplara kalıp, Avrupa'da mücadele etme şansını yakalamak istiyoruz." dedi.

ENES ÜNAL: KENDİMİ GELİŞTİRDİM

Kampın yıldız isimlerinden genç oyuncu Enes Ünal ise Avusturya kampı ve kendi performansıyla ilgili yaptığı açıklamada, "İlk kampımızdı ve onun için de heyecanı farklıydı. Biraz da uzun olduğu için gerçekten çok yorulduk. Son maçta da bu belli oldu. Her şey güzeldi ve kendimi de çok geliştirdiğimi düşünüyorum. Bütün genç arkadaşlarımız da bu şekilde düşünüyordur." yorumunu yaptı.

Genç oyuncu Emre Pehlivan da zor bir kamp dönemi yaşadıklarını ancak bunun meyvelerini toplayacaklarını dile getirdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası